Spray Scannare 3D Aesub White 3D

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

AESUB alb este un spray permanent de scanare. Spray-ul creează o acoperire mată subțire și omogenă pe suprafața obiectului scanat.

În procesarea de scanere 3D, există adesea dificultăți cu suprafețele strălucitoare sau obiectele transparente. Lumina proiectată refractă obiectele și imaginea capturată de scaner nu poate fi atribuită în mod clar unei geometrii. În astfel de cazuri, spray-ul de scanare 3D ajuta.

Spray-ul este folosit pentru a pulveriza obiectele scanate, creând o suprafață mată, albă. Spray-urile de scanare îmbunătățesc astfel enorm calitatea scanării.

 

AESUB alb conține pigmenți, agenți de expandare și solvenți și a fost optimizat în ceea ce privește compatibilitatea materialului. Cu o omogenitate îmbunătățită a suprafeței și grosime redusă a peliculei, AESUB alb stabilește noi standarde. Spray-ul de scanare Aesub, spre deosebire de spray-urile convenționale, nu conține oxid de titan, care a fost clasificat de Agenția Europeană pentru Produse Chimice (ECHA) drept cancerigen atunci când este inhalat.

După utilizare, obiectul scanat trebuie curățat sau aruncat în caz de imposibilitate de curățare. Pentru o curățare eficientă, utilizați o perie moale în combinație cu o cârpă umezită cu apă.

Specificații

Capacitate tub

400 mlRezistență
Permanent

Aplicații

  • Scanare 3D