Confidențialitate

Confidențialitate

Pentru utilizarea facilităților site-ului nostru poate apărea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații nu vor fi folosite pentru a vă transmite alte oferte, informații despre serviciile firmei noastre fără acordul dumneavoastră.
www.leykom.ro se obligă să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului său. Niciun fel de informații cu caracter personal nu vor fi transmise către terți, cu excepția acelor parteneri www.leykom.ro care asigură buna funcționare a acestui site.

Securitatea membrilor

În timpul procesului de înregistrare, ți se transmite prin e-mail o cerere de confirmare a datelor înscrise. Ești responsabil pentru păstrarea confidențialității acestor date.
Poți modifica parola și profilul personal în orice moment. Ești de acord să anunți imediat www.leykom.ro de orice inadvertențe în cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizată, improprie sau ilegală a parolei sau a contului sau orice altă problema de securitate. Este responsabilitatea ta să actualizezi și să te asiguri că adresa de poștă electronică la care mesajele sunt trimise este cea corectă.
www.leykom.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de acțiune, cheltuieli, judecăți, premii, penalități sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Secțiuni. Este responsabilitatea ta să te asiguri că orice utilizator autorizat al contului tău www.leykom.ro a citit Termenii și condițiile prezentului Acord și înțelege că utilizarea de către ei a serviciilor www.leykom.ro se supune acestor termeni și condiții.

Ești de acord că ești pe deplin responsabil pentru modul de folosire al serviciilor de către orice utilizator autorizat și pentru orice consecință ar rezulta din utilizarea necorespunzătoare a Serviciului sau de încălcarea Acordului de către o astfel de persoană.

Protejarea informațiilor confidențiale

Informațiile colectate de la dumneavostră sunt foarte importante și de aceea sunt confidențiale. SC Leykom SRL nu oferă informațiile colectate unor terțe persoane fără consimțământul dumneavostră expres și prealabil. Totuși, putem furniza unor terți informații de ordin general referitoare la vânzări, trafic în site precum și alte informații, însă aceste statistici nu vor conține date cu caracter personal.

Accesul la datele personale

În afară execeptiilor expuse mai sus, SC Leykom SRL nu va dezvălui niciun fel de informații personale despre utilizatorii săi către terțe părți fără a avea în prealabil acordul acestora. SC Leykom SRL poate dezvălui informații identificabile personal atunci când legea prevede în mod expres acest lucru sau atunci când serviciul sau informația respectivă este necesară pentru a proteja drepturile și interesele SC Leykom SRL.

 

arrow_upward