Confidențialitate

Continutul acestui site este proprietatea companiei Leykom.

Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului.

Continutul www.leykom.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitandu-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul scris al Leykom SRL.

Conform legilor in vigoare, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. Leykom SRL si orice alt nume de produs sau serviciu aflat in conexiune cu Leykom SRL sunt marci ale acesteia. Leykom SRL nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind www.leykom.ro.

Leykom SRL nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. Leykom SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul Leykom SRL.

Confidentialitate

Pentru utilizarea facilitatilor site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.
www.leykom.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor parteneri www.leykom.ro care asigura buna functionare a acestui site.

Securitatea membrilor

In timpul procesului de inregistrare, ti se transmite prin e-mail o cerere de confirmare a datelor inscrise. Esti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestor date.
Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat www.leykom.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta.
www.leykom.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau www.leykom.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a serviciilor www.leykom.ro se supune acestor termeni si conditii.

Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al serviciilor de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

Protejarea informatiilor confidentiale

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. SC Leykom SRL nu ofera informatiile coloctate unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Accesul la datele personale

In afara execeptiilor expuse mai sus, SC Leykom SRL nu va dezvalui nici un fel de inflormatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. SC Leykom SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesar pentru a proteja drepturile si interesele SC Leykom SRL.

arrow_upward