Cod Produs: WZW.3D

0,00 € + TVA
 • add remove
  Descriere

  ZW3D™ este un pachet software pentru modelare 3D cu aplicabilitate CAD/CAM, care include diverse module pentru modelare hibridă, module specializate pentru proiectarea matrițelor, lucrul cu nori de puncte, randare, etc. 


  Acest software permite realizarea proceselor tehnologice și generarea strategiilor CAM pentru prelucrări prin frezare până la 5 axe.


  ZW3D™ este bazat pe nucleul OverdriveTM, permițând modelarea hibridă, atât cu solide cât și cu suprafețe. Programul vă poate asista pe parcursul întregului ciclu conceptual al produsului, de la proiectarea până la fabricarea acestuia.


  ZW3D™ permite proiectanților să lucreze simultan cu entități de tip rețele (wireframes), solide și suprafețe de tip free-form de clasă A, totul în mod parametric.


  Acest pachet software permite modificare și manipularea atât a modelelor deschise și închise, prin tehnologia de editare directă SmoothFlowTM.


  O suită de comenzi intuitive și ergonomice facilitează combinarea modelării parametrice cu cea directă, pentru o cât mai bună productivitate.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward