Software ZW 3D

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

ZW3D™ este un pachet software pentru modelare 3D cu aplicabilitate CAD/CAM, care include diverse module pentru modelare hibridă, module specializate pentru proiectarea matrițelor, lucrul cu nori de puncte, randare, etc. 

Acest software permite realizarea proceselor tehnologice și generarea strategiilor CAM pentru prelucrări prin frezare până la 5 axe.

ZW3D™ este bazat pe nucleul OverdriveTM, permițând modelarea hibridă, atât cu solide, cât și cu suprafețe. Programul vă poate asista pe parcursul întregului ciclu conceptual al produsului, de la proiectarea până la fabricarea acestuia.

ZW3D™ permite proiectanților să lucreze simultan cu entități de tip rețele (wireframes), solide și suprafețe de tip free-form de clasă A, totul în mod parametric.

Acest pachet software permite modificare și manipularea atât a modelelor deschise, cât și închise, prin tehnologia de editare directă SmoothFlowTM.

O suită de comenzi intuitive și ergonomice facilitează combinarea modelării parametrice cu cea directă, pentru o cât mai bună productivitate.

Specificații

Conversie fișiere IGES, PARASOLID, STEP, DWG/DXF, VDA, STL

Comunicare directă cu fișiere paterne exportate din CATIA, NX, CREO, SOLIDWORKS, SOLIDEDGE, INVENTORFuncție modelare 2D cu translație în 3D
Modelare hibridăAsamblare
Vizualizare reală și analiză modelVizualizări 2D, tabele BOM
Analiza și reparația geometriilorEditare directă Informații - PMI; pentru producție industrială
Forme de morfing, ambalare și flexibilitate în formăAnaliză și Design
Repere din foi metaliceInginerie inversă - Point Cloud (nori de puncte), suprafețe de tip mesh
Design matrițe, electroziFlux producție CAM de la 2 până la 5 axe

 

Aplicații

  • Modelare 3D cu aplicabilitate CAD/CAM

Documentație

ZW3D ZW3D 2018