0

Înființată în 1952 în Japonia, compania Mutoh este renumită pentru producția sa de printere digitale de înaltă performață.

Calitatea japoneză este punctul comun care se regăsește în fiecare echipament Mutoh, garantând un flux de muncă eficient pentru varii domenii de aplicabilitate, precum sign&display, industrial, sublimare și print direct pe textile.

Pe lângă versatilitatea pe care o oferă, echipamentele Mutoh permit controlul calității produsului chiar în timpul procesului de printare și oportunitatea extinderii numărului de produse personalizate in-house - toate acestea la un nivel constant de performanță. Mai mult, printerele Mutoh sunt prevăzute cu o tehnică revoluționară de automatizare a imprimării, care elimină necesitatea unor ajustări greoaie și consumatoare de timp ale echipamentului.

Linie proprie de cerneluri

În plus, Mutoh a creat propria linie de cerneluri pentru performanță maximă și printare fiabilă a echipamentelor sale. Cerneluri precum cele ale seriei MS51 CMYK, special realizate pentru aplicațiile durabile de signalistică indoor&outdoor, pentru o gamă extrem de variată de substraturi coated sau uncoated.

Certificate GreenGuard Gold, cernelurile MS51 prezintă cele mai importante caracteristici de siguranță și sănătate din piață, putând fi utilizate chiar și în medii sensibile, precum școli și spitale, sau spații restrânse: nu conțin substanțe periculoase sau metale grele, sunt gBL-free și permit printarea fără ozon.

Astfel, Mutoh încorporează expertiza cu tehnologiile inovatoare pentru a oferi clienților săi echipamente fiabile, rapide, rentabile și sigure, cu o garanție de până la 36 luni. Funcțiile de ultimă generație asigură printuri de rezoluție înaltă și randarea exactă a culorilor dorite pentru aplicații excepționale, care să aducă rapid venituri în urma investiției.

Sign&Display

Indicatoare, semne de circulație, display-uri de prezentare – sunt pretutindeni. Varietatea de aplicații posibile a dus la o cerere crescută de print în sfera signalisticii și de aceea, este important să alegi un echipament dedicat, de la un furnizor care înțelege foarte bine această zonă de activitate.

Mutoh este un astfel de furnizor, dezvoltând seria ValueJet special dedicată pentru sectorul Sign&Display.

Prevăzută cu o tehnologie patentată inteligentă de print, linia ValueJet permite un flux de lucru rapid, cu acuratețe incredibilă, făcând din Mutoh lider de piață în producția de printere cu aplicabilitate în signalistică.   

Personalizări speciale

Printul pe obiecte și suprafețe speciale, cum ar fi huse de telefon, brelocuri sau stilouri a devenit din ce în ce mai popular în atelierele de print dedicate. Cu ajutorul printerelor XpertJet 461UF și 661UF cu tehnologie de imprimare UV-LED, personalizarea articolelor speciale devine un proces rapid și ușor.

Sublimare și Print direct pe textile

O industrie atât de competitivă precum cea a printului pe materiale textile duce la necesitatea unui echipament care să ofere grafică de înaltă calitate și acuratețe a detaliilor.

Printerul XPERTJET 1642WR PRO este ideal pentru transfer pe toate materialele poliesterice flexibile posibile: grafică și afișaje pentru decorarea textilelor în magazine, semnalizare și grafică soft pentru evenimente și târguri, decorațiuni interioare, steaguri și fanioane, articole sportive și îmbrăcăminte.

Redând unul dintre cele mai mari randamente din piață, Mutoh oferă echipamente inovatoare și rentabile pentru toate industriile printului digital, mijlocind orice formă de artă, atât pentru liber profesioniști, cât și pentru marile companii.

Leykom este acum partener oficial și distribuitor autorizat al imprimantelor Mutoh în România!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.