XpertJet 661UF

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Printerul XpertJet 661UF este fabricat în Japonia și redă unul dintre cele mai mari randamente din piață, clienții acestuia beneficiind și de o garanție de până la 36 luni.

Printerul compact UV de la MUTOH XpertJet 661UF pentru obiecte se va potrivi în orice birou, în orice afacere la domiciliu sau în orice mediu mic de vânzare cu amănuntul.

 

Printerul UV de printare direct pe obiecte oferă o suprafață de imprimare de 483 mm x 594 mm și poate fi configurată fie în CMYK, fie în CMYK + alb + lac. Acesta poate printa pe obiecte cu o grosime de până la 15 cm.

Cu ajutorul printerului UV XpertJet 661UF, puteți dezvolta linia de producție de obiecte promoționale cu noi serii de huse de telefon, cadouri, produse foto, pixuri, brichete și stick-uri USB, suveniruri, premii, semne mici, producție de serie mică sau prototipuri de mostre de ambalaje, plăci decorative și multe altele.

 

XpertJet-661UF este echipat cu o lampă UV segmentată de 2" lățime, recent dezvoltată. Lampa UV are 6 secțiuni diferite. Fiecare secțiune a lămpii poate fi controlată individual, permițând producerea mai multor efecte de lăcuire concomitent cu mișcarea mesei de printare.

Efectele de lac lucios, semilucios și mat pot fi produse într-o singură mișcare a mesei de imprimare pentru printuri care combină CMYK + lac. sau alb + lac.  Rezultatul este o creștere substanțială a productivității, precum și un risc minim de contaminare cu praf în zonele imprimate lucioase.

 

XpertJet 661UF vine cu software RIP specializat pentru imprimare UV cu drivere personalizate și profile de culoare special concepute.

În funcție de aplicație, printerul se configurează cu cerneluri certificate Greengard GOLD, rigide sau flexibile.

 

Dezvoltat special pentru printerele UV cu LED de la Mutoh, setul de cerneluri US11 cu cerneluri albe și transparente vă oferă posibilitatea de a imprima pe obiecte și materiale rigide.

Cernelurile US11 sunt certificate GREENGUARD Gold, pentru a îndeplini cele mai stricte standarde privind emisiile reduse de VOC și sunt livrate în cartușe de 220 ml sau în pungi de 800 ml (500 ml alb).

Specificații

Model

XpertJet 661UFCapete de print
1Tehnologie
LED UVSuprafața de lucru
483x594 mmGrosime media
Până la 150 mm Greutatea maximă
Până la 6 kg Masă cu vacuum
InclusăSisterm rotary
OpționalTip de cerneală
LED UV – ridige și flexibileCulori
CMYK, White și Varnish – 220 mlConfigurații
CCMMYK / CMYK + Wh + VaCompatibilitate de print
ABS, Compozit de aluminiu, Sticlă, PC, PET, Acrylic extrudat, PP, PS, spumă PVC, lemn, etc.Software
Mutoh Layer Editor pentru printare în multi-layerConsum
<300Watt în timp ce printeazăDimensiuni
1188x1627x604 mmGreutate
130 kg

Aplicații

  • Personalizări obiecte
  • Packaging
  • Signalistică
  • Etichete
  • Print pe sticlă, lemn ,metal, ceramică
  • Carduri ID