Despre Leykom

Brand 100% românesc!

Înființată în 2003, cu capital 100% românesc, compania Leykom a fost gândită ca o completare a diviziei de hârtie, Romanian Paper Distribution. Compania oferă clienților săi peste 10.000 de produse, din diferite segmente de activitate: industrie publicitară, arhitectură și design, hârtie și cartoane, ambalare etc.

Lider de piață!

Istoria și identitatea companiei, colaborarea cu furnizori de renume internațional, eficacitatea rețelei de distribuție, calitatea constantă a produselor din portofoliu, dar și nivelul serviciilor oferite clienților, confirmă anual statutul de lider al companiei pe piața furnizorilor industriei publicitare.

De mai bine de un deceniu, Leykom continuă să stabilească noi standarde pentru calitate și inovație în domeniul industriei publicitare.

Acoperire națională!

Cu sediul central în București și șase filiale teritoriale, în Brasov, Cluj, Iași, Timișoara, Brăila și Constanța, amprenta națională a companiei permite consultanța rapidă a clienților, prin intermediul punctelor cheie ale rețelei de distribuție. Fiecare filială dispune de un depozit spațios și o echipă pregatită să identifice cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră!

Evenimente anuale

În fiecare an, compania organizează sesiuni de training și prezentare ale unor game de echipamente ultra-performante, în cele mai importante orașe din România, dar și workshop-uri pentru diferite game de produse.

De asemenea, suntem prezenți la majoritatea evenimentelor din industria publicitară: târguri, evenimente, expoziții etc!

Responsabilitate socială

Din 2003, Leykom încearcă să definească și să traseze direcții clare de responsabilitate socială, în domenii precum sănătatea, educație și sport.

Astfel, întreprindem o serie de activități prin care susținem financiar și logistic diferite unități spitalicești și sprijinim copiii pentru a participa la competiții sportive.

Servicii de debitare, routare, casetare

Leykom pune la dispoziția clienților săi servicii de debitare, casetare și routare pe toată gama de materiale rigide din portofoliul de produse Leykom. Pentru fiecare serviciu folosim echipamente performante, dar și operatori experimentați. Astfel, asigurăm o calitate finită superioară a produsului.

Service și consultanță

Oferim servicii complete de asistență tehnică și mentenanță, bazate pe răspunsuri prompte și opțiuni de întreținere complete, având ca scop maximizarea timpului de funcționare al echipamentului și anticiparea anuală a costurilor de întreținere.

Asigurăm consiliere și ajutor tehnic specializat de-a lungul întregului lanț operațional: asamblare, instalare, instruire utilizatori, asistență, mentenanță etc;

Lucrăm cu cei mai buni ingineri pentru a pune la dispoziția clienților noștri consultanță de specialitate în arhitectură și construcții.

Asigurăm materiale de calitate superioară pentru executarea soluțiilor propuse de profesioniștii noștri, în orice stadiu s-ar afla proiectul dumneavoastră.