Despre Leykom

Brand 100% romanesc!

Infiintata in 2003, cu capital 100% romanesc, compania Leykom a fost gandita ca o completare a diviziei de hartie, Romanian Paper Distribution. Compania ofera clientilor sai peste 10.000 de produse, din diferite segmente de activitate: industrie publicitara, arhitectura si design, hartie si cartoane, ambalare, etc.

Lider de piata!

Istoria si identitatea companiei, colaborarea cu furnizori de renume international, eficacitatea retelei de distributie, calitatea constanta a produselor din portofoliu, dar si nivelul serviciilor oferite clientilor, confirma anual statutul de lider al companiei pe piata furnizorilor industriei publicitare.

De mai bine de un deceniu, Leykom continua sa stabileasca noi standarde pentru calitate si inovatie in domeniul industriei publicitare.

Acoperire nationala!

Cu sediul central in Bucuresti si sase filiale teritoriale, in Brasov, Cluj, Iasi, Timisoara, Braila si Constanta, amprenta nationala a companiei permite consultanta apida a clientilor, prin intermediul punctelor cheie ale retelei de distributie. Fiecare filiala dispune de un depozit spatios si o echipa pregatita sa identifice cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra!

Acoperire nationala!

Cu sediul central in Bucuresti si sase filiale teritoriale, in Brasov, Cluj, Iasi, Timisoara, Braila si Constanta, amprenta nationala a companiei ne permite sa acoram consultanta clientilor nostri, in cel mai scurt timp.

Fiecare filiala dispune de un depozit tehnologizat si o echipa pregatita sa identifice cele mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Evenimente anuale

In fiecare an, compania organizeaza sesiuni de training si prezentare ale unor game de echipamente ultra-performante, in cele mai importante orase din Romania, dar si workshop-uri pentru diferite game de produse.

De asemenea, suntem prezenti la cele majoritatea evenimentelor din industria publicitara: targuri, evenimente, expozitii, etc!

Responsabilitate sociala

Din 2003, Leykom incearca sa defineasca si sa traseze directii clare de responsabilitate sociala, in domenii precum sanatatea, educatie si sport.

Astfel, intreprindem o serie de activitati prin care sustinem financiar si logistic diferite unitati spitalicesti si sprijinim copiii pentru a participa la competitii sportive.

Servicii de debitare, routare, casetare

Leykom pune la dispozitia clientilor sai servicii de debitare, casetare si routare pe toata gama de materiale rigide din portofoliul de produse Leykom. Pentru fiecare serviciu folosim echipamente performante, dar si operatori experimentati. Astfel, asiguram o calitate finita superioara a produsului.

Service si consultanta

Oferim servicii complete de asistenta tehnica si mentenanta, bazate pe raspunsuri promte si optiuni de intretinere complete, avand ca scop maximizarea timpului de functionare al echipamentului si anticiparea anuala a costurilor de intretinere.

Asiguram consiliere si ajutor tehnic specializat de-a lungul intregului lant operational: asamblare, instalare, instruire utilizatori, asistenta, mentenanta, etc;

Lucram cu cei mai buni ingineri pentru a pune la dispozitia clientilor nostri consultanta de specialitate in arhitectura si constructii.

Asiguram materiale de calitate superioara pentru executarea solutiilor propuse de profesionistii nostri, in orice stadiu s-ar afla proiectul dumneavoastra.

arrow_upward