Despre Leykom

Brand 100% românesc!

Înființată în 2003, cu capital 100% românesc, compania Leykom oferă clienților săi peste 12.000 de produse, dedicate industriei publicitare (echipamente, media, accesorii, soluții de ambalare, etc).

Lider de piață!

Istoria și identitatea companiei, colaborarea cu furnizori de renume internațional, eficacitatea rețelei de distribuție, calitatea constantă a produselor din portofoliu, dar și nivelul serviciilor oferite clienților, confirmă statutul de lider al companiei pe piața furnizorilor industriei publicitare.

Acoperire națională!

Cu sediul central în București și șase filiale teritoriale, în Brasov, Cluj, Iași, Timișoara și Brăila, amprenta națională a companiei permite consultanța rapidă a clienților, prin intermediul punctelor cheie ale rețelei de distribuție. Fiecare filială are alocat propriul depozit și echipă dedicată să răspundă tuturor nevoilor și să identifice cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.

Evenimente anuale

În fiecare an, compania organizează sesiuni de training, workshop-uri și prezentări de echipamente și media, în cele mai importante orașe din România.

Responsabilitate socială

Încă din primii ani de activitate, Leykom sprijină activ domeniul de responsabilitate socială, încercând să influențeze pozitiv zone precum educația, sănătatea și sportul.

Servicii de debitare și casetare

Leykom pune la dispoziția clienților săi servicii de debitare și casetare pentru gama de materiale rigide și flexibile din portofoliul de produse Leykom. Pentru fiecare serviciu folosim echipamente performante, dar și operatori experimentați.

Service și consultanță

Oferim servicii complete de asistență tehnică și mentenanță, bazate pe răspunsuri prompte și opțiuni de întreținere complete. În plus, asigurăm consiliere și ajutor tehnic specializat de-a lungul întregului lanț operational: asamblare, instalare, instruire utilizatori, asistență, mentenanță etc.