Printer 3D MELTIO M450

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Imprimanta 3D Meltio M450 este soluția de printare 3D capabilă să construiască piese complet dense din sârmă (fir metalic) și pulbere în același echipament, utilizând o tehnologie brevetată de depunere multi-laser.

Imprimarea 3D a metalelor, cunoscută și sub denumirea de fabricație aditivă metalică, este procesul în care materialele metalice sunt unite pentru a crea obiecte folosind datele modelului 3D.

Tehnologia LMD de la Meltio este un proces de fabricație aditivă bazat pe laser, capabil să imprime fir metalic. Imprimanta 3D M450 este unică în lumea printului 3D din metal datorită gamei sale largi de aplicații și a capacității de a imprima piese metalice 100% dense.

 

Meltio M450 este alegerea perfectă pentru companiile care au nevoie de imprimante 3D pentru fabricarea metalelor. Tehnologia sa suportă diferite tipuri de metal precum inconel, titan, oțel inoxidabil, etc. Cu tehnologia inovatoare de depunere laser a metalelor (LMD), veți putea reduce costul inițial al investiției la jumătate și veţi putea îmbunătăți performanța generală și productivitatea.

 

Imprimata 3D Meltio M450 oferă flexibilitatea de a lucra în birouri sau în medii industriale, fără limitări în operațiunile dumneavoastră de zi cu zi. Modelul M450 poate imprima piese mai mari decât cei mai apropiați concurenți și la jumătate din cost. Dimensiunea sa de construcție pe axa Z ajunge până la un impresionant 450 mm, făcându-l cea mai bună soluție pentru imprimarea 3D industrial.

 

 

Încredere

Procesul de imprimare 3D metal este monitorizat în timp real și compensat, dacă este necesar, în timpul lucrului.

 

Siguranță

Potrivit pentru orice mediu de lucru, datorită unui proces de construcție din fir, a unei camere etanșe și a unui filtru încorporat cu 3 etape.

Specificații

Tehnologie

LMDSuprafața de lucru
150x170x425 (XYZ) mmTip Laser
Multiplus 200 W laser pe diodăÎnchidere
Etanșă cu siguranță și cu incintă controlatăInterfața
USB, rețea, wireless datalinkPutere laser
1200WLaser Wavelenght
976 nmConsum
2-5 KwRăcire
Chiller pe apăRezoluție layer
700 um (individual spot size)Grosime layer
200-1200 um pentru fir metalicFir metalic
0.8-1.2 mm diametruMateriale testate
Oțel inoxidabil (718 si 625), Ti-6Al-4V (acceptă toate materialele metalice ca fir)Masă de imprimare
ÎncălzităPutere laser
1200 WDimensiune
560x600x1400 mmGreutate
250 kg

Aplicații

  • Scule de injecție
  • Automotive
  • Aeropasțială
  • Cercetare
  • Inginerie inversă
  • Prototipare
  • Modelare
  • Educație
  • Industrie Navală