0

mondi maestro color

Ai început noul an cu rezoluții ambițioase? Poate un suflu nou pentru locuință sau birou?

Materialele flexibile printabile, precum hârtia print, canvasul sau tapetul, sunt printre cele mai rapide soluții de reamenajare ale unei încăperi, fiind ușor de montat și convenabile ca preț.

 

HÂRTIE PRINT

Știați că...

Artistul francez Jules Chéret (1836 – 1932) este creditat cu producerea primelor postere litografice color în 1866, după ce a perfecţionat procedeul alb-negru inventat de Alois Senefelder în 1798?

În zilele noastre

Hârtia print a câștigat o piață tot mai mare pentru zona de advertising, fiind durabilă, ușor de manevrat și ideală pentru aplicații interioare de lungă durată, precum panouri publicitare sau producția de afișe.

Varietate de finisaje

Compatibilitatea cu mai multe tehnologii de print și varietatea de finisaje, inclusiv satinat, lucios sau mat, fac ca hârtia printabilă să fie alegerea mereu la îndemână pentru o schimbare în decor sau un advertising colorat și rapid.

 

TAPET PRINTABIL

Știați că...

Tapetul datează din secolul XVI și că primele forme de tapet au fost tipărite monocrom, cu cerneală neagră pe coli mici de hârtie care măsurau aproximativ 40 cm înălțime pe 50 cm lățime? Abia la mijlocul secolului al XVII-lea, foile simple au fost unite între ele pentru a forma rulouri lungi.

Noi însă

Am continuat tradiția și am adus în portofoliul Leykom o gamă variată de tapet printabil, acest produs care doar a câștigat teren odată cu trecerea timpului, datorită versatilității la imprimare și a rezistenței sporite la razele solare.

Indiferent de textura acestuia, tapetul reprezintă o declarație de eleganță și funcționalitate, fiind ușor și rapid de montat, păstrând culorile vii pentru un timp îndelungat.

Plus valoare

Tapetul Covertex cu o lățime de 3.1 metri, a fost gândit special pentru a avea cât mai puține fâșii la montare și cu rezistență crescută la zgârieturi și murdărie.

 

CANVAS PRINTABIL

Știați că...

Pânza canvas a fost țesută inițial cu cânepă în loc de bumbac, iar cuvântul pânză derivă în cele din urmă din cuvântul latin „cannabis”, care înseamnă „făcut din cânepă”?

Provocări actuale

Te-ai săturat să cauți ore în șir un tablou care să fie în ton cu stilul casei tale sau biroului tău? Parcă mereu ai schimba ceva la obiectele de decor pe care le găsești în comerț? Cu siguranță ai trecut măcar odată prin acest proces.

Canvasul printabil, reprezintă o soluție optimă. Îl găsești disponibil în finisare mată sau lucioasă, din poliester sau bumbac, compatibil cu o serie variată de cerneluri, la un raport excelent calitate-preț.

100% Bumbac

Canvas Mediatex Botticelli este un material textil printabil de înaltă calitate, din bumbac 100%, ideal pentru aplicații interioare impresionante, în culori intense și vibrante.

 

“Răsfoiește” site-ul Leykom și descoperă materialul flexibil potrivit creativității tale.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.