0

Pentru antreprenori și cei doritori de proiecte mici sau mari a devenit tot mai dificilă sarcina de a realiza decorațiuni deosebite și de a obțiune un wow veritabil de la potențialii clienți și parteneri.

Decorațiuni speciale

Anul acesta, îți propunem ca punct de plecare pentru realizarea decorațiunilor de Craciun un produs la care probabil nu te-ai gândit că și-ar găsi aplicabilitate și în perioada sărbătorilor de iarnă; un material care surprinde prin textura elegantă și estetica minimalistă – plăcile de gravură.

Plăci de gravură

Materiale acrilice, cu suprafață durabilă și rezistență la impact și decolorare, plăcile gravabile de la Innovative Plastics se remarcă prin calitate excepțională, fiind disponibile în trei variante estetice

  • Mată
  • Lucioasă
  • Periată.

Spațiul de lucru – La fel de primitor ca cel de-acasă

Destinate, în special, aplicațiilor de identificare, recunoaștere sau signalistică, plăcile acrilice Innovative Plastics au un grad ridicat de rigiditate,fapt ce permite personalizarea cu ajutorul gravatoarelor laser pentru evidențierea detaliilor fine. Mai mult decât atât, acestea pot fi prelucrate cu fierăstrău, burghiu, prin termoformare, lipire sau serigrafiere.

De Craciunul acesta, menține același nivel de profesionalism prin intermediul plăcuțelor de identificare sau signalistică, dar cu o notă festivă.

Proiecte personalizate – Calitate sau cantitate?

Iar dacă business-ul tău se bazează pe cadouri și articole personalizate, tocmai a început cel mai solicitant și profitabil sezon pentru tine. Și cu toate că vremurile sunt dificile din mai multe puncte de vedere, oamenii vor aprecia întotdeauna calitatea și detaliile deosebite ale unui produs.

În plus, există și un aspect sustenabil dacă alegi plăcile Innovative Plastics pentru proiectele tale festive -   folosești materiale de înaltă calitate, care își păstrează proprietățile în timp, deci mai puține deșeuri.

Descoperă materiale de gravură aici.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.