0

Este un fapt dovedit că grafica iluminată poate face minuni ori de câte ori vine vorba de promovarea anumitor branduri sau produse, iar studiile internaționale atestă că prin utilizarea casetelor luminoase se poate înregistra o creștere a vânzărilor cu aproximativ 30%!

O casetă luminoasă cu LED are scopul de a ilumina diferite tipuri de materiale printate. Acestea sunt create folosind o ramă de aluminiu, textil printat și lumini LED, toate găzduite într-un singur produs care ajută la creșterea vizibilității și captarea atenției clienților.

În plus, o casetă luminoasă asigură vizibilitatea perfectă și pe timpul nopții, iar înlocuirea imaginii se face rapid și ușor, doar prin schimbarea textilului printat.

PROFILE ALUMINIU

Indiferent de dimensiunea, grosimea, tipul de casetă luminoasă (cu față simplă sau față dublă) sau amplasament (interior sau exterior), suportul construcției se realizează din profile de aluminiu, compatibile cu textile de tip backlit sau tip display.

Descoperă catalogul complet de profile aluminiu și construiește baza pentru o nouă lume a reclamelor atrăgătoare și captivante.

TEXTIL PRINTABIL

Mediatex® Easy Box FR este un material de 175 g, realizat 100% din poliester, PVC FREE, cu o excelentă rezistență la încrețire și care nu prezintă acele puncte albe (white cracking) deranjante atunci când se iluminează materialul din spate.

Pânza Otto Premium Backlit FR 165g, cu tratament ignufug, reprezintă soluţia perfectă pentru realizarea panourilor backlit datorită caracteristicii sale speciale de difuzie a luminii.

LEDURI

Progresele notabile ale LED-urilor și tehnologiei de imprimare din ultimii ani au sporit popularitatea casetelor luminoase, transformându-le în primele opțiuni de promovare offline ale brandurilor și produselor.

Produsele LED Ledart există sub mai multe forme, în funcție de caseta luminoasă:

Sursele de alimentare Mean Well protejează sistemele împotriva scurtcircuitului, fluctuațiilor de tensiune sau supraîncălzirii. Au un consum redus de energie și o durată lungă de funcționare.

Experiență vizuală uimitoare

Indiferent dacă acestea sunt folosite pentru a capta atenția trecătorilor, pentru a face vizibil logo-ul companiei sau a crea un stand modern pentru evenimente, casetele luminoase sunt o verigă crucială în lanțul de marketing și publicitate, dând viață și culoare imaginilor și sunt o fereastră către o nouă lume a reclamelor atrăgătoare și captivante.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.