0

Leykom și All2Print Show. Ne vedem la Romexpo!

Cel mai mare târg expozițional din Europa de Sud-Est dedicat printului digital trece la nivelul următor! Print&Sign devine All2Print Show, iar Leykom este partner principal pentru al doilea an consecutiv al acestui concept extraordinar.

Regândit pentru a veni în întâmpinarea cât mai multor profesioniști din toate industriile adiacente printului digital, inclusiv a celor de packaging și etichetare, All2Print Show este un adevărat spectacol expozițional, ce va găzdui zeci de firme de renume național și conferințe susținute de speakeri din domenii dedicate.

Timp de 4 zile, în perioada 4-7 octombrie, echipa noastră va fi prezentă Romexpo, pavilion B1, unde anul acesta îi vom surprinde pe vizitatorii noștri cu două stand-uri, unul unul dedicat celor mai perfomante echipamente și un al doilea pentru toate produsele consumabile și media. Cei 310 m² pe care îi vom avea la dezpoziție, ne vor oferi libertatea de a fi mai creativi și de a prezenta o selecție mai largă de produse.

La fel ca și în anii trecuți, vă așteptăm 100% dedicați și bucuroși să prezentăm noutăți din sfera celor mai performante echipamente ale momentului.

Un prim exemplu ar fi printerele și cutter-plotterele ale brand-ului japonez Mutoh, ce oferă o garanție de nu mai puțin de 3 ani pentru toate echipamentele sale. În plus, veți putea afla toate detaliile de care aveți nevoie direct de la specialiștii Mutoh.

De asemenea, pentru prima dată în România, prezentăm mesele de tăiere laser KUT Series, sisteme ce oferă versatilitate incredibilă de lucru pentru orice business.

Save the date

În perioada 4-7 octombrie 2023, interval orar 10:00 – 17:00 (4-6 octombrie) și 10:00 – 16:00 (7 octombrie), te așteptăm la Romexpo, Pavilion B1, exact așa cum te-am obișnuit – cu informații de specialitate, idei inspiraționale și demonstrații LIVE.

Află mai multe despre All2Print Show aici.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.