Cod Produs: W112234

Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

0,00 € + TVA
 • add remove
  Descriere

  Creșterea vitezei de imprimare și formatele tot mai mari ale imprimantelor digitale au impus noi strategii de fabricație în proiectarea echipamentelor destinate finisării.


  Astfel, ARISTOMAT LFC® este o masă de tăiere de format mare, special concepută pentru tăierea rulourilor și foilor de format mare, oferind condiții pentru un flux de lucru optimizat.


  Aceste mese de tăiere sunt prevăzute cu software-ul CutterControlPanel, ușor de utilizat și disponibil în multe limbi, ceea ce facilitează controlul echipamentului de pe orice PC.


  Cu ajutorul funcției mobile ControlPad, care permite controlarea funcțiilor esențiale, cum ar fi navigarea sau setarea punctului de pornire, echipamentul poate fi operat mult mai eficient.


  De asemenea, sunt disponibile o varietate de uneltele multifuncționale, ce pot fi combinate pentru prelucrarea unei game ample de materiale.


  ARISTOMAT LFC®  poate fi completat cu sistemul automat de măsurare AutomaticEye (camera CCD), cu cititorul de coduri de bare mobil sau cu dispozitivul pentru alimentare automată a materialelor, prin intermediul sistemelor de transport de materiale.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward