Scanner 3D EINSCAN H

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Bazat pe tehnologia de iluminare cu structură hibridă a LED-ului și a luminii cu infraroșu invizibile, cu EinScan H scanarea feței umane se realizează fără lumină puternică. Fabricat de Shining 3D, EinScan H vine cu puncte tehnice forte datorită experienței de mai bine de un deceniu în fabricarea sistemelor de scanare 3D.

Cu o cameră color integrată și un câmp vizual mare, EinScan H oferă date 3D de înaltă calitate, gata de utilizare, color, în doar câteva minute.

 

Tehnologia integrează lumină structurată cu LED și lumină infraroșie invizibilă, adăugând o presetare inteligentă pentru diferite moduri de lucru ce permite scanarea 3D într-o gamă largă de aplicații.

EinScan H este o soluție de scanare 3D pentru tot corpul.

 

Noul mod de scanare al feței adoptă o lumină invizibilă în infraroșu care permite un proces de scanare sigur și confortabil.

Sursa de lumină infraroșie invizibilă oferă o soluție fiabilă la problema dobândirii obiectelor de culoare închisă și permite scanarea ușoară a părului uman.

Rezoluția impresionantă ridicată ajunge la 0,25 mm. EinScan H surprinde întreaga geometrie a obiectelor, cum ar fi lucrările de artă sau mobilierul, cu detalii fine. Precizia ridicată a datelor scanate până la 0,05 mm și precizia volumetrică 0,1 mm / m îmbunătățesc precizia modelării 3D într-un nor dens de puncte sau ochiuri poligonale.

Camera color integrată acceptă capturarea texturilor în culori și urmărirea după textură.

Specificații

Sursă de lumină

Albă sau infraroșu
SiguranțăLumină LED sau clasa I pentru siguranța ochilor
Rezoluție de scanarepână la 0.05 mm (standard)
Rezoluție volumetrică0.05+0.1 mm/m (standard)
Viteză de scanare și aliniere1,200,00 pct/s, 20 FPS (standard)
Distanță de lucru470 mm
Cameră frame55FPS
Scanare maximă 420x440 mm (standard) / 780x900 mm (scanare facială)
Distanță de punct0.25-3 mm (standard) / 0.5-3 mm (scanare facială)
TexturăDa
ConexiuneUSB 3.0
Format fișierSTL, OBJ, PLY, P3, 3MF
CertificareCE, FCC, ROHX, WEEE, KC

Documentație

Brosura_EinScan-H