Folii Transparente Colorate

Printează pagina

Cod Produs: WL60000

17,00 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

17,00 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Suprafeţe transparente lipsite de culoare? Foliile transparente colorate Reflectiv sunt soluţia ideală în decorarea suprafeţelor transparente, având ca beneficii crearea unui mediu ambiental ce oferă intimitate şi relaxare!


  Foliile transparente colorate Reflectiv sunt foarte uşor de aplicat pe orice suprafaţă transparentă: ferestre ale clădirilor, compartimentări de birouri, obiecte pentru decoraţiuni din sticlă, uşi etc.


  Foliile Reflectiv dau culoare suprafeţelor pe care doriţi să le decoraţi, menţinând în acelaşi timp şi o transparenţă perfectă. Transformaţi-vă mediul ambiental, înnobilându-l prin originalitate, căldură şi veselie!


  MENȚIUNE:


  PRODUSE DE STOC:


  Materialele comercializate la metraj pot fi returnate NUMAI în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.


  În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele NU pot fi returnate.


  PRODUSE PE COMANDĂ:


  Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.


  Toate modelele și culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate. Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original Reflectiv, sau o mostră individuală pentru modelul preferat.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward