EFI Reggiani VOGUE

începând de la 0,00 € /buc + TVA
Cere ofertă

Printerul digital EFI Reggiani VOGUE este un echipament cu viteză ridicată și calitate deosebită, pe care se pot realiza proiecte premium cu un consum minim de energie.

Acesta poate gestiona viteza și tensiunea pentru a asigura o manipulare precisă a materialelor textile. În plus, sistemul inovator VOGUE de recirculare a cernelii economisește tonerul și reduce întreținerea în timpul funcționării echipamentului și în perioadele de pauză.

Printerul EFI Reggiani VOGUE beneficiază de noul software de imprimare EFI Reggiani, de senzori integrați de mediu și un server de imprimare EFI Reggiani. Acest echipament revoluționar este potrivit pentru funcționarea 24/7, iar un operator poate gestiona mai multe echipamente simultan.

Imprimanta digitală EFI Reggiani VOGUE poate detecta automat lățimea materialului, permițând centrarea automată a imaginii și stabilirea marjelor. Monitorizează temperatura și umiditatea în camera de printare, cu raportare pe ecran și avertizează operatorul atunci când valorile depășesc valoarea setată.

Specificații

Capete de printare

16
Lățime maximă material1,8 m
Greutate medie material30-350 g/m2 (țesute și tricotate)
Dimensiunea picăturilorde la 4 la 72 pl
Rezoluțiepână la 2400 dpi
Viteză de producțiepână la 325 m2/h

Aplicații

  • Îmbrăcăminte casual, sport și accesorii

  • Materiale textile pentru home decor
  • Încălțăminte