Smart Cabinet BCN3D

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Smart Cabinet (SC) completează ecosistemul Epsilon, oferind o integrare perfectă cu imprimantele BCN3D Epsilon W50 și W27 și maximizând timpul de funcționare. Controlul umidității filamentului îmbunătățește performanța imprimantelor, menținându-vă materiale în stare optimă, iar asigurarea sursei de curent neîntreruptibilă vă protejează în permanență munca, evitând riscul de a pierde lucrarea din cauza întreruperilor de curent.

 

Smart Cabinet este proiectat pentru a prelungi durata de viață a materialelor, pentru a proteja filamentul și pentru a reduce erorile de imprimare cauzate de umiditate, îmbunătățind considerabil calitatea imprimărilor. Smart Cabinet (SC) are un gel care absoarbe umezeala din aerul din cameră. Odată saturat, gelul este izolat de materiale și încălzit până când eliberează umiditatea, eliminându-l din sistem. Acest proces menține eficient filamentul uscat și optim pentru utilizare.

 

Stația Smart Cabinet (SC) poate stoca până la 8 bobine mici (750g - 1kg) sau 4 bobine mari (până la 2,5 kg) de filamente. Sertarul pentru scule oferă tot ce ai putea avea nevoie și, datorită spațiului suplimentar de depozitare, locul tău de muncă va fi întotdeauna ordonat și curat. Smart Cabinet se integrează cu imprimante 3D, materiale și software, simplificându-vă fluxul de lucru cu încărcarea rapidă și ușoară a până la opt bobine de filament și design cu roți pentru un transport fără probleme în cadrul unităților dumneavoastră.

 

Depozitare și transport

Mențineți spațiul de lucru organizat și curat în orice moment, datorită spațiului de depozitare amplu pentru materiale și scule - și datorită structurii transportabile a Smart Cabinet, imprimanta poate fi deplasată cu ușurință oriunde.

Specificații

Modele

Smart Cabinet BCN3D (SC)Depozitare
8 role de filament (între 750-1000 g) sau 4 role de filament mari (până la 2500 g)Stație de lucru completă
DADimensiunie
690x530x950 mmGreutate
85 kgDiametru role
197-203 mmDiametru central bore
>50 mm