Printer 3D BCN3D Sigma D25

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Imprimanta 3D Sigma D25 folosește un sistem Independent Dual Extruder (IDEX), prin care aceasta poate printa simultan modele identice (Duplication Mode - eficientizarea productivității) sau poate printa simetric două obiecte în oglindă (Mirror Mode - eficientizarea iterațiilor).

De asemenea, Sigma D25 permite printarea prototipurilor cu ajutorul suporților solubili (Soluble Supports Mode - eliminarea limitelor geometrice) sau printarea folosind două materiale diferite (Multimaterial Mode - combinarea proprietăților materialelor).

 

Creați piese funcționale mari cu proprietăți mecanice solide

Deblocați o gamă largă de aplicații tehnice cu filamentele BCN3D de calitate industrială, dezvoltate de către companii ca BASF și Mitsubishi Chemical, sau lucraţi cu încredere cu orice material terț la alegere, datorită sistemului Open Filament. Fluxul de lucru este simplificat prin configurații prestabilite și comenzi simple.

 

Tehnologie IDEX

Dezvoltat de BCN3D, tehnologia IDEX face diferența în imprimarea 3D.

 

Mod oglindă

Un mod care permite imprimarea simetrică a proiectelor oglindite și accelerează procesul iterativ.

 

Mod duplicare

O setare care tipărește modele identice simultan, dublând capacitatea de producție.

 

Mod de suport solubil

Un proces care tipărește părți solubile pentru a crea structuri complicate și pentru a evita limitări geometrice.

Imprimanta 3D Sigma D25 poate produce unele dintre cele mai mari piese de pe piața imprimantelor de tip desktop, datorită volumului său mare de printare: 420 x 300 x 200 mm. Sigma D25 este echipat cu cele mai noi caracteristici de conectivitate. Fișierele se trimit cu ușurință atunci când echipamentul este conectat la rețea, fără actualizări manuale ale firmware-ului, datorită actualizărilor Over The Air (OTA), care se asigură că imprimanta este mereu actualizată (funcție activată la cerere).

Sigma D25 nu este diferită doar la exterior: cea mai cunoscută imprimantă 3D a celor de la BCN3D a fost reproiectată cu funcții de ultimă generație și funcționalități noi, asigurând astfel un flux de lucru zilnic fără întreruperi.

 

Încălzirea suprafeței de printare și calibrare

Distribuție îmbunătățită a căldurii datorită patului de printare din aluminiu și a protecției termice din silicon care distribuie uniform căldura pe suprafața de imprimare. Procesul de calibrare a fost de asemenea rafinat prin optimizarea sistemului de calcul firmware care permite o ajustare mai precisă în procesele de nivelare.

 

Autocalibrare

Sistemul de autocalibrare încorporat în BCN3D Sigma, calibrează întreaga imprimantă în mai puțin de 6 minute. În acest fel, se va obține întotdeauna un prim strat perfect, fără a fi necesară intervenția utilizatorului.

Specificații

Tehnologie

FFFSuprafața de lucru
420x300x200 (XYZ) mmCapete de printare
2 IDEX (independent Dual Extruder System)Moduri de imprimare
Modul de duplicare, Oglindă, Multimaterial și cu Material solubilSenzor de terminare filament
DADiametru filament
2.85 mmNozzle (duză)
0.4 mm (opțional 0.8 mm)Software
BCN3D CuraGrosime layer
0.05 mmTemperatura de printare
280°CTemperatură pat de printare
80°CCertificare
CE/FCCEcran
Touchscreen 5”Conexiune
SD cadru, Wifi sau rețeaDimensiune
690x530x750 mmGreutate
33 kg

Aplicații

 • Scule de injecție
 • Automotive
 • Aerospațială
 • Cercetare
 • Inginerie inversă
 • Prototipare
 • Modelare
 • Bunuri de consum
 • Hobby
 • Decorațiuni
 • Arhitectură
 • Miniaturi
 • Educație