Avery Dennison 800 Premium Cast

Printează pagina

Cod Produs: WLCC8930001

11,50 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

11,50 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Avery Dennison 800 Premium Cast este o gamă de folii adezive cu durabilitate ridicată, care oferă o stabilitate dimensională excelentă în timpul utilizării și aplicării.


  Aceste folii sunt disponibile în 85 de culori standard, cu finisare lucioasă, mată sau metalică, pentru un aspect de înaltă calitate. Suprafața autocolantului permite aplicarea simplă și precisă a literelor și graficelor finisate pe suprafețe curbate sau ondulate.


  Avery Dennison 800 Premium Cast oferă performanțe excelente de decupare și tăiere pe o gamă largă de echipamente, pentru diverse dimensiuni.


  Autocolantul poate fi imprimat prin transfer termic.


  MENȚIUNE:


  PRODUSE DE STOC:


  Materialele comercializate la metraj pot fi returnate NUMAI în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.


  În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele NU pot fi returnate.


  PRODUSE PE COMANDĂ:


  Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.


  Important: Toate culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate. Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original de culori Avery Dennison®, sau o mostră individuală pentru culoarea preferată.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward