Autocolant 3M Scotchcal 3630

Printează pagina

Cod Produs: WL3630

22,00 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

22,00 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  3M Scotchcal 3630 este un autocolant special pentru semne luminoase. Autocolantul este translucent, de calitate foarte bună și are o serie de caracteristici avantajoase, care fac din acesta alegerea ideală pentru aplicații luminoase.


  Principalele atuuri ale autocolantului 3M Scotchcal 3630 sunt culoarea uniformă (atât în lumina transmisă, cât și în cea reflectată), gradul redus de luciu la suprafață, durabilitatea ridicată și stabilitatea dimensională foarte bună.


  Decuparea autocolantului se face pe orice tip de cutter plotter existent pe piață, iar aplicarea acestuia se realizează foarte ușor, fie prin metoda umedă - cu ajutorul unei soluții de apă cu detergent, fie prin metoda uscată, pe orice tip de suprafețe plane și transparente, precum: acril, policarbonat, fibră de sticlă, sticlă, etc.


  MENȚIUNE:


  PRODUSE DE STOC:


  Materialele comercializate la metraj pot fi returnate NUMAI în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.


  În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele NU pot fi returnate.


  PRODUSE PE COMANDĂ:


  Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.


  Important: La cerere, autocolantul poate fi tăiat gratuit la orice lățime.


  Toate culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate.


  Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original de culori 3M, sau o mostră individuală pentru culoarea preferată.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward