vhf X

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Premiat pentru cel mai bun design în 2020, noul vhf X revoluționează piața sistemelor CNC din întreaga lume, fiind un echipament care combină perfect precizia, puterea și stabilitatea, prin intermediul unei tehnologii germane de înaltă performanță. 

Sistemul XtraUnit, care se poate monta opțional, echipamentul devine unul complet pentru operații de tăiere, biguire si  frezare.

Sistemul Xstructure: Structura internă în formă de fagure oferă o rezistență mare la o greutate mult mai mică a echipamentului. În combinație cu elementele de fixare concepute pentru a prelua vibrațiile, seria X a fost gândită până în cel mai mic detaliu, astfel încât să ofere precizie și fiabilitate.

Sistemul Xhead: Unitate multifuncțională, cu o putere de 5,8 kW, care se rotește cu până la 40.000 de rotații/minut. Pe sistemul CNC de la VHF se pot prelucra materiale precum aluminiu, plastic, lemn sau oțel inoxidabil. Cu ajutorul sistemului XtraUnit, care se poate integra opțional, pot fi printate și materiale cu densitate mică: Pvc /forex, carton, polipropilenă celulară.

Sistem XVAC: Opt zone  de vacuum sunt integrate în masă și monitorizate de senzori pentru detectarea și fixarea materialelor, pentru a oferi un debit de 1325 m³. Acestea asigură fixarea eficientă a materialelor pe masa de lucru.

Sistemul perimetral de lucru Xscan cu laser oferă o protecție maximă operatorilor, fără a compromite în vreun fel operarea și funcționalitatea echipamentului. Sistemul folosește tehnologie de ultimă generație, fără bariere luminoase.

Sistemul Xtool: Până la 24 de accesorii, ce pot fi folosite în funcție de complexitatea procesului și tipul materialului. Capacitatea de a schimba rapid și eficient toate instrumentele de frezare, tăiere și biguire HSK 25 este incredibil de convenabilă și nu necesită intervenție manuală a utilizatorului.

 

Specificații

Putere

5,8 kW
Viteza maximă40.000 rotații/minut
Dimensiune tăiere2,050 x 3,050 mm
Dimensiune2,416 x 3,980 x 1,500 mm
Greutate1,200 kg