Folii sticlă sablată cu modele

Printează pagina

Cod Produs: WLINT

11,50 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

11,50 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Foliile Reflectiv ce imită sticla sablată cu modele sunt disponibile într-o gamă variată, cu stiluri şi modele geometrice diferite. Aceste folii garantează intimitatea, păstrând în acelaşi timp luminozitatea spaţiilor.


  Foliile Reflectiv sunt uşor de aplicat pe orice suprafaţă din sticlă: ferestre ale clădirilor, compartimentări de birouri, obiecte pentru decoraţiuni din sticlă, uşi etc.


  Culoarea foliei este uniformă, atât în lumina reflectată, cât şi în cea transmisă, iar luciul său la suprafaţă este redus pentru a înlătura reflexia luminii. Folia este stabilă din punct de vedere dimensional şi rezistentă la zgârieturi.


  Toate modelele și culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate.


  Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original Reflectiv sau o mostră individuală pentru modelul preferat.


  MENȚIUNE:


  PRODUSE DE STOC:


  Materialele comercializate la metraj pot fi returnate NUMAI în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.


  În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele NU pot fi returnate.


  PRODUSE PE COMANDĂ:


  Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward