Premium Art Paper Glossy

începând de la 0,00 € /m2 + TVA
Cere ofertă

Premium Art Paper Glossy este o hârtie premium cu finisare lucioasă pentru aplicații la interior sau exterior, potrivită pentru imprimarea cu cerneală pe bază de solvent, eco-solvent, latex și UV.  Datorită coating-ului multiplu, această hârtie are o rezistență ridicată la umiditate, intemperii și zgârieturi.


Printurile fotorealiste impresionează prin strălucirea înaltă a culorilor, saturație și o definire foarte bună a imaginii. Materialul se usucă rapid chiar și cu densități mari de cerneală, având în continuare planeitate bună.

 

Premium Art Paper Glossy se califică și pentru aplicații pe panourile exterioare tip billboard. Greutatea de 200 g/m² oferă materialului o opacitate și o rigiditate ridicată, dar în același timp permite o manipulare optimă. Calitatea ridicată și prețul rezonabil fac din acest produs alegerea ideală pentru imprimări la calitate fotografică.

 

MENȚIUNE

Produsul se comercializează exclusiv la rolă! Manevrarea repetată a materialului duce la deteriorarea acestuia, motiv pentru care produsul nu se comercializează la metraj.

Specificații

Gramaj

200 g/m2
Finisare Lucioasă
Lățime rolă1.067 m/ 1.372 m/ 1.524 m
Lungime rolă50 m
Compatibilitate Solvent / Eco-Solvent / Latex / UV

Aplicații

  • Postere

  • Reproduceri foto