Cod Produs: WLFLEX.IMAGE

Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Daţi strălucire garderobei dumneavoastră cu folia Poli Flex Image!


  Aceasta este o folie superioară din punct de vedere calitativ, fabricată din poliuretan cu efecte speciale la suprafaţă, pentru transfer termic pe materiale textile din bumbac, combinaţii de poliester-bumbac şi poliester-acrilic.


  Folia Poli Flex Image se decupează pe cutter plotter în oglindă, iar transferul termic pe materialul textil se face cu ajutorul propriului suport.


  După transferul foliei pe materialul textil, suportul din poliester se îndepărtează imediat. Spălarea acestuia se face la temperaturi de până la 40°C.


  După decolantare se recomandă presarea foliei timp de 2 secunde Toate culorile de pe acest website sunt aproximari ale culorilor originale si pot varia in functie de setarile monitoarelor pe care sunt vizuaizate. Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitati un mostrar original de culori Poli-Tape, sau o mostra individuala pentru culoarea preferata.


  MENȚIUNE:


  PRODUSE DE STOC:


  Materialele comercializate la metraj pot fi returnate NUMAI în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.


  În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele NU pot fi returnate.


  PRODUSE PE COMANDĂ:


  Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward