Filamente de printare 3D – PLA Winkle

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Abrevierea PLA înseamnă "acid polilactic". PLA este un poliester termoplastic și este cunoscut pentru ușurința de utilizare și aspectul său versatil. Datorită acestor proprietăți și a accesibilității materialului, filamentul PLA este o alegere excelentă pentru începători, pasionați și profesioniști.

De asemenea, excelează la prototiparea rapidă și la imprimarea 3D ușoară. Acest lucru înseamnă că nu este doar ușor de utilizat, ci și că puteți imprima 3D foarte rapid cu el. Filamentul PLA nu are probleme în a se lipi de patul încălzit și este ușor de îndepărtat după ce imprimarea este finalizată.

Filamentul PLA este fabricat din amidon de porumb și este biodegradabil. Este o concepție greșită comună că biodegradabil înseamnă că se va degrada de unul singur. Este nevoie de umiditate și de temperaturi de peste 60°C pentru ca PLA să se biodegradeze în timp.

Disponibile în multe stiluri și culori diferite, filamentele noastre PLA sunt un element de bază al imprimării 3D creative.

Cel mai important aspect ar fi că filamentul PLA este despre imprimarea 3D ușoară. Nu se deformează atunci când este răcit rapid și are o bună aderență a stratului chiar și pe suprafețe neîncălzite.

Filamentul Winkle PLA HD (1,75 mm sau 2,85 mm) este un filament fabricat în Spania pentru imprimantele 3D cu tehnologie FFF / FDM. PLA este un plastic biodegradabil obținut din resurse naturale extrase din amidon de porumb, sfeclă și grâu. PLA HD este fabricat cu o materie primă și un proces care nu numai că reușește să egaleze PLA850 în ceea ce privește proprietățile, dar îl și depășește în unele aspecte. Datorită controlului exhaustiv al calității, garantăm un diametru constant pe toată durata înfășurării, lucru care va face ca imprimările dumneavoastră să aibă o calitate mult mai bună, evitând blocajele în echipamentul 3D. În același mod, procesul nostru garantează absența impurităților chimice care pot modifica proprietățile fizice, chimice și estetice ale produsului final.

PLA HD RE este fabricat din materialul rămas de la producția altor filamente. La fel ca și PLA HD, filamentul reciclat este supus unor procese de verificare a calității care respectă un diametru constant pe toată durata înfășurării, lucru care va permite mai multe imprimări, fără blocaje. În același mod, procesul nostru garantează absența impurităților chimice care pot modifica proprietățile fizice, chimice și estetice ale produsului nostru.

PLA INGEO 850 este fabricat cu NATUREWORKS INGEO 850. Datorită controlului exhaustiv al calității, garantăm un diametru constant pe toată durata înfășurării, lucru care va face ca imprimările să fie de o calitate mult mai bună, fără blocaje în echipamentul 3D. În același mod, garantăm absența impurităților chimice care pot modifica proprietățile fizice, chimice și estetice ale produsului final.

PLA 870 este fabricat cu o formulă exclusivă de NatureWorks Ingeo 3D870. Acesta are o rezistență la impact superioară cu 50% față de ABS, ajungând la 120% în urma unui proces de recorectare. Toate acestea cu ușurința de imprimare a unui polimer ca PLA, inclusiv o rezistență ridicată la razele UV.

Datorită controlului WINKLE exhaustiv al calității, garantăm un diametru constant pe toată durata înfășurării, ceea ce va face ca imprimările dvs. să aibă o calitate mult mai bună, evitând blocajele în mașină. Garantăm absența impurităților chimice care pot modifica proprietățile fizice, chimice și estetice ale produsului final.

Specificații

Diametru

1.75 / 2.85 mmGreutate
300 g / 1000g Temperatura de printare
190-230°CTemperatura patului de printare
50-70°CViteza ventilator
50-100%Culori disponibile
Diverse, la cerere