ORALITE® 6710 Engineer Prismatic Grade

Printează pagina

Cod Produs: WL7610

12,99 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

12,99 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Foliile ORALITE® 6710 Engineer Prismatic Grade sunt compuse dintr-un film frontal acrilic stabilizat UV cu microprisme.


  Produsul a fost dezvoltat special pentru fabricarea semnelor de circulație, marcajelor de îndrumare și avertizare, indicatoare destinate utilizării pe perioade de până la 7 ani în exterior.


  ORALITE® 6710 Engineer Prismatic Grade sunt folii reflectorizante adezive cu watermark, rezistente la intemperii, la coroziune și la contactul cu solvenții.


  Produsul a fost dezvoltat special pentru fabricarea semnelor de circulație, marcajelor de îndrumare și avertizare, indicatoare destinate utilizării pe perioade de până la 7 ani în exterior*.


   Foliile ORALITE® 6710 Engineer Prismatic Grade sunt disponibile în diverse culori: alb, galben, portocaliu, roșu, verde, albastru, maro.


   Acestea se pot imprima cu cerneluri de tip UV, ORALITE® 5019, fie prin serigrafiere, cu cerneluri ORALITE® 5018.


   Adezivul este permanent, sensibil la presiune, special creat pentru aplicarea pe suprafețe metalice, precum ar fi aluminiul și tabla de oțel suflată cu zinc. Adezivul este protejat de un liner fabricat din folie de polipropilenă, cretată pe o parte cu silicon, cu grosimea de 0,075 mm. Adezivul este foarte puternic, cu aderență inițială mare, special creat pentru aplicarea pe fețele indicatoarelor rutiere confecționate din metal.


  Îndepărtarea foliilor de pe aceste suprafețe este foarte dificilă, acestea rupându-se în bucăți mici.


  Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicațiile din publicitate. Impermeabilitatea mare a foliei nu recomandă lipirea cu apă.


  MEN’IUNE: Perioada de durabilitate se referă doar la folia neimprimată. 
  (pentru folia imprimată, perioada de durabilitate se pastrează doar dacă aceasta este imprimată cu cerneală ORALITE 5018).

 • add remove
  Aplicații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward