ORALITE® 5510 Engineer Grade

Printează pagina

Cod Produs: W5510.010

12,46 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

12,46 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  ORALITE® 5510 Engineer Grade este o folie reflectorizantă autoadezivă, cu grosimea de 110 microni și watermark, rezistentă la intemperii, la coroziune și la contactul cu solvenți.


  Hârtia suport este de 145 g/m2, fiind siliconată pe o singură parte. Suprafața netedă conferită de rășina alchidică prezintă o rezistență ridicată la zgârieturi, o rezistență bună la impact, precum și o excelentă imprimabilitate.


  Folia adezivă reflectorizantă ORALITE® 5510 Engineer Grade este alcatuită din bile reflectorizante catadioptrice din sticlă, înglobate într-un strat transparent de material plastic.


  Adezivul este permanent, poliacrilic, pe bază de solvent, special creat pentru a respecta cerințele internaționale în domeniul semnelor pentru trafic rutier și este aderent pe suprafețe metalice cum ar fi aluminiul și tabla de oțel suflată cu zinc.


  Îndepartarea foliilor de pe suprafețele pe care au fost aplicate este foarte dificilă, acestea rupându-se în bucăți mici.


  Din acest motiv, aceste folii reflectorizante pentru trafic rutier nu sunt recomandate pentru aplicațiile din publicitate.


  Coeficientul de reflexie ridicat asigură o bună vizibilitate chiar și în cele mai slabe condiții de luminozitate sau în condiții meteorologice dificile.


   Folia adezivă poate fi decupată pe cutter-plotter și se aplică la o temperatură ambientală minimă de 10° C.


  Folia se poate imprima serigrafic cu seria de cerneluri 5010 și 5018 ORALITE®.


  Nu este necesară laminarea după imprimare. Folia trebuie stocată în ambalajul original la o temperatură de 20°C și la 50% umiditate relativă.


  Acest produs este disponibil în următoarele culori: alb, galben, portocaliu, roșu, verde, albastru și maro.


  ORALITE 5510 ENGINEER GRADE a fost special creat pentru fabricarea semnelor de circulație, a marcajelor de îndrumare și avertizare, dar și pentru aplicații grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere și simboluri reflectorizante), pe plăcuțe indicatoare, pentru perioade de timp de până la 7 ani în exterior.


  Datorită impermeabilității foliei, nu este recomandată lipirea cu apă.


  MENȚIUNE:


  PRODUSE DE STOC:


  Materialele comercializate la metraj pot fi returnate NUMAI în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.


  În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele NU pot fi returnate.


  PRODUSE PE COMANDĂ:


  Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.


  Important: Toate culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate. Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original de culori Orafol®, sau o mostră individuală pentru culoarea preferată.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward