ORALITE® 5230 Economy Construction Grade

Printează pagina

Cod Produs: WL5230.030

9,23 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

9,23 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Foliile ORALITE® 5230 Economy Construction Grade sunt folii reflectorizante autoadezive cu grosimea de 80 microni, rezistente la intemperii, cu rezistență excelentă la coroziune sau la contactul cu solvenții.


   Produsul a fost special dezvoltat pentru fabricarea semnelor de circulație realizate din material poliolefinic, precum semnele de circulație rutieră, pentru delimitarea zonelor de construcție, a marcajelor de îndrumare și avertizare care sunt destinate utilizării în aer liber pe termen scurt. a


  Folia adezivă reflectorizantă ORALITE® 5230 Economy Construction Grade are stratul superior realizat din PVC cast și este alcatuită din bile catadioptrice din sticlă, înglobate într-un strat transparent de material plastic.


  Foliile reflective ORALITE® 5230 Economy Construction Grade dispun de marcaj de identificare și sunt disponibile în mai multe culori: alb, galben, portocaliu și roșu.


  Aceste folii suportă imprimarea cu cerneluri pe bază de solvent sau prin serigrafie. Adezivul permanent este protejat de o hârtie cretată și constă dintr-un solvent poliacrilat, sensibil la presiune, destinat aplicării pe suprafețe din plastic și metal.


   Se recomandă utilizarea acestui produs pentru fabricarea semnelor rutiere, pentru delimitarea zonelor de construcție, a marcajelor de îndrumare și avertizare, confecționate din materiale poliolefinice sau metalice, pentru perioade scurte de timp.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward