ORALITE® 5230 Economy Construction Grade

Printează pagina

Cod Produs: WL5230.030

9,23 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

9,23 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Foliile ORALITE® 5230 Economy Construction Grade sunt folii reflectorizante autoadezive cu grosimea de 80 microni, rezistente la intemperii, cu rezistență excelentă la coroziune sau la contactul cu solvenții.


  Produsul a fost special dezvoltat pentru fabricarea semnelor de circulație realizate din material poliolefinic, precum semnele de circulație rutieră, pentru delimitarea zonelor de construcție, a marcajelor de îndrumare și avertizare care sunt destinate utilizării în aer liber pe termen scurt. a


  Folia adezivă reflectorizantă ORALITE® 5230 Economy Construction Grade are stratul superior realizat din PVC cast și este alcatuită din bile catadioptrice din sticlă, înglobate într-un strat transparent de material plastic.


  Foliile reflective ORALITE® 5230 Economy Construction Grade dispun de marcaj de identificare și sunt disponibile în mai multe culori: alb, galben, portocaliu și roșu.


  Aceste folii suportă imprimarea cu cerneluri pe bază de solvent sau prin serigrafie. Adezivul permanent este protejat de o hârtie cretată și constă dintr-un solvent poliacrilat, sensibil la presiune, destinat aplicării pe suprafețe din plastic și metal.


  Se recomandă utilizarea acestui produs pentru fabricarea semnelor rutiere, pentru delimitarea zonelor de construcție, a marcajelor de îndrumare și avertizare, confecționate din materiale poliolefinice sau metalice, pentru perioade scurte de timp.


  MENȚIUNE:


  PRODUSE DE STOC:


  Materialele comercializate la metraj pot fi returnate NUMAI în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.


  În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele NU pot fi returnate.


  PRODUSE PE COMANDĂ:


  Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.


  Important: Toate culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate. Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original de culori Orafol® sau o mostră individuală pentru culoarea preferată.


   

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward