Cod Produs: WMiura.PlusHD

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  MIURA Plus HD este un echipament de tăiere pe axele X și Y, de înaltă performanță, proiectat pentru decuparea materialelor flexibile, cu corecție de tăiere automată pe verticală. Structura nouă a echipamentului combină tăierea orizontală și pe cea verticală, pentru obținerea celui mai rapid finisaj, atunci când se procesează role printate și neprintate.


  Acest echipament este retehnologizat dintr-un cadru mai robust, special pentru role grele, cu diametrul de până la 400 mm și o greutate de maximum 200 kg. MIURA Plus HD este perfect compatibil cu proiecte large format și role semi-jumbo.


  Cutter-ul se remarcă prin viteza de imprimare și precizia de tăiere, datorită funcției de control EDGE CONTROL, capabil să citească linia imprimată longitudinal pe întreaga lungime a rolei. Acesta poate tăia o rola de 1.000 m/ h, conferind o productivitate de până la 1.600 m2, în același interval.


  Dispunând de trei modalități de operare: markeri de decupare, custom (foi) și manual, MIURA Plus HD poate tăia diferite lungimi de pe aceeași rolă printată.


  Are parametrii foarte intuitivi datorită software-ului prietenos (ecran touch screen LCD), iar noua funcție MUTING ajută la evitarea markerilor ascunși de pe media printată.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward