Mediatex® Easy Box FR

începând de la 0,00 € /buc + TVA
Cere ofertă

Echipa de ingineri și designeri de la JM Technical Textiles a dezvoltat începând din 1950, în colaborare cu industria de grafică, materiale textile de înaltă calitate prin inovație estetică, orientată constant spre integrarea tendințelor internaționale actuale. Produsul futurist, Mediatex® Easy Box FR, creat pe baza unei experiențe de peste 60 de ani, reprezintă o declarație de estetică, funcționalitate, calitate și durabilitate.

 

Mediatex® Easy Box FR este un material de 175 g, realizat 100% din poliester, PVC FREE, certificat în conformitate cu standardul Oeko-Tex® 100 IV.

Diferitele aplicații finale nu necesită țesături diferite, ci, mai degrabă, o țesătură poate avea multiple utilizări cu Mediatex® Easy Box FR. 

 

Mediatex® Easy Box FR nu întreține arderea, conform clasei de foc B1. Acest produs se poate imprima cu cerneluri pe bază de solvent, latex și UV.

Mediatex® Easy Box FR este un produs premium, considerat încă de la lansare alegerea ideală pentru realizarea casetelor luminoase.

 

Mediatex® Easy Box FR se comportă exemplar la asamblare, datorită ușoarei elasticități de care dă dovadă, dar și a suprafeței tratate, care conferă o imprimare excelentă.

 

Comparativ cu alte produse similare, Mediatex® Easy Box FR nu prezintă acele puncte albe (white cracking) deranjante atunci când se iluminează caseta din spate. Materialul are o excelentă rezistență la încrețire și deteriorare prin zgâriere, proprietate care îl face ideal pentru proiecte de mari dimensiuni. Acest beneficiu reduce și costurile de transport.

 

MENȚIUNE:

PRODUSE DE STOC:

Materialele comercializate la metraj pot fi returnate numai în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.

În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele nu pot fi returnate.

 

PRODUSE PE COMANDĂ:

Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.

 

Aplicații

  • Rame display, simplă față sau dublă față

  • Casete luminoase simplă față sau dublă față
  • Sisteme de expunere
  • Bannere
  • Pop-up-uri
  • Decorațiuni interioare și de mobilier
  • Reproduceri de artă
  • Decoruri de teatru