Folie arhitecturală Cover Styl'

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Cover Styl’ este o folie adezivă termoformabilă arhitecturală, cu greutate redusă și grosime minimă, ideală pentru acoperirea unei game largi de suprafețe precum lemn, aluminiu și PVC, renovând și transformând cu ușurință și rapid diferite spații interioare, cu un cost mai scăzut versus renovarea tradițională și fără o întrerupere îndelungată a activității zilnice.

 

 

Cu peste 470 de modele, folia adezivă Cover Styl’ este potrivită pentru 9 tipuri de design-uri cu finisaje arhitecturale diferite, precum cel metalic, sclipici, piele, țesătură și, de asemenea, reproduceri de materiale naturale, cum ar fi lemn, piatră și marmură.

 

 

Adezivul Air Free sensibil la presiune al foliei arhitecturale asigură o instalare curată și rapidă pe o varietate de substraturi, chiar și pe suprafețe mari. Datorită flexibilității sale, folia Cover Styl’ poate fi instalată inclusiv pe suprafețe 3D.

 

Se recomandă utilizarea primer-ului aferent suprafeței pe care  se aplică folia arhitecturală – suprafță poroasă sau netedă.

 

Avantaje

 

  • Reamenajare rapidă
  • Cost redus în comparație cu renovarea tradițională
  • Fără întreruperea activității zilnice pe o perioadă îndelungată
  • Gamă variată de stiluri adaptabile atmosferei dorite.

 

 

Specificații

Dimensiune rolă

1.22m x 30m 1.22m x 50mGaranție
10 ani (crăpare, îngălbenire, delaminare; valabilă doar pentru aplicații interioare)

Aplicații

  • Renovarea și transformarea diferitelor suprafețe din lemn, aluminiu, PVC

Documentație

Catalog_Cover_Styl