Cod Produs: WEFIVUTEkH5

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  EFI VUTEk® h5 este considerat viitorul tipăririi digitale, deoarece dispune de o platformă hibridă, de tip inkjet. EFI VUTEk® h5 a fost conceput pentru a îmbunătăți productivitatea, calitatea imprimării, fiabilitatea și profiturile. Ușurința în utilizare, beneficiile ecologice și tehnologia UV LED sunt proprietăți deosebite ale acestui echipament.


  Tehnologia LED „cool-cure”, de ultimă generație, face posibilă prelucrarea rolelor și materialelor media rigide foarte subțiri, care în mod normal își pot schimba poziția din cauza căldurii.


  Tehnologia EFI UltraDrop oferă rezultate impresionante, dispunând de capace de imprimare 7pL, rezoluție ridicată și o calitate ridicată a printului.


  EFI VUTEk® h5 are avantajul de a imprima atât pe suporturi rigide, cât și pe cele flexibile, până la 3.20 m lățime și 5 cm grosime cu rezoluții de până la 1200 dpi. O caracteristică cu totul specială este posibilitatea de instalare a opțiunii "roll to roll", cu ajutorul căreia se pot printa și materiale flexibile.


  EFI VUTEk® h5 are posibilitatea de a imprima cu cerneală albă și până la nouă straturi într-o singură trecere cu capete de imprimare Ricoh Gen 5 de 7pL multridrop. Această imprimantă conferă o calitate excelentă a textului în trei puncte, atât în format standard, cât și rezultate performante în toate modurile de imprimare. Timpul de funcționare crește, costurile se reduc, iar întreținerea se realizează mult mai ușor.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward