EFI VUTEk® h5

începând de la 0,00 € /buc + TVA
Cere ofertă

Printerul EFI VUTEk® h5 este considerat viitorul tipăririi digitale, deoarece dispune de o platformă hibridă, de tip inkjet. EFI VUTEk® h5 a fost conceput pentru a îmbunătăți productivitatea, calitatea imprimării, fiabilitatea și profiturile. Ușurința în utilizare, beneficiile ecologice și tehnologia UV LED sunt proprietăți deosebite ale acestui echipament.

Tehnologia LED „cool-cure”, de ultimă generație, face posibilă prelucrarea rolelor și materialelor media rigide foarte subțiri, care în mod normal își pot schimba poziția din cauza căldurii.

Tehnologia EFI UltraDrop oferă rezultate impresionante, dispunând de capace de imprimare 7pL, rezoluție ridicată și o calitate deosebită a printului.

 

EFI VUTEk® h5 are avantajul de a imprima atât pe suporturi rigide, cât și pe cele flexibile, până la 3.20 m lățime și 5 cm grosime cu rezoluții de până la 1200 dpi. O caracteristică cu totul specială este posibilitatea de instalare a opțiunii "roll to roll", cu ajutorul căreia se pot printa și materiale flexibile.

EFI VUTEk® h5 are posibilitatea de a imprima cu cerneală albă și până la nouă straturi într-o singură trecere cu capete de imprimare Ricoh Gen 5 de 7pL multridrop. Acest printer conferă o calitate excelentă a textului în trei puncte, atât în format standard, cât și rezultate performante în toate modurile de imprimare. Timpul de funcționare crește, costurile se reduc, iar întreținerea se realizează mult mai ușor.

 

 

Imprimantele LED EFI VUTEk prezintă reduceri de energie de până la 82% în comparație cu imprimantele cu tehnologie neconvențională cu lămpi pe mercur.

Echipamentul cu cerneluri LED EFI conțin mai puțin de 0,03% compuși volatili și sunt lipsiți de metale grele.

De asemenea, conțin până la 50% monomeri și oligomeri care sunt derivate în mod natural din resurse regenerabile, cum ar fi plante și biomasă. În plus, cernelurile integrate sunt optimizate pentru imprimantele Efi Vutek, asigurând fiabilitatea, eficiența și performanța lor maximă.

Specificații

Rezoluție maximă

1.200 x 600 dpi , tehnologie UltraDrop, 7pL cu capete Ricoh Gen5
Modalități de printareRoll to roll / Rigid
Sistem cernealăCMYK sau 8 culori plus o capacitate de imprimare cu White
Viteză de printarepână la 109 plăci/oră (1.2 m x 2.4 m)
Lățime printare320 cm
Grosime max. media5.08 cm
Greutate max. rolă180 kg
Greutate max. media90.7 kg
Diametru max. rolă30 cm
SoftwareEfi Fiery proServer Premium
Dimensiuni155 x 645 x 193 cm (LxWxH)
Greutate3.400 Kg

Aplicații

  • Bannere
  • Panouri publicitare
  • Grafică industrială
  • Grafică de expoziție
  • Signalistică
  • Ambalare
  • Grafică pentru exterior
  • Postere
  • Colantări auto

Documentație

Brosura Efi Vutek h5