Cod Produs: WEFI.32h

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  EFI VUTEk 32h deschide noi oportunități de imprimare pentru volum mare, fiind o imprimantă hibridă cu jet de cerneală, cu tehnologie UltraDrop ™ de 3,2 metri. Echipamentul este versatil, ușor de utilizat și permite o imprimare de înaltă calitate, conferind beneficii ecologice datorită tehnologiei EFI VUTEk LED. Imprimanta EFI VUTEk 32h facilitează oricărei afaceri din domeniu intrarea pe o piață mult mai mare.


  Tehnologia LED „cool-cure” de ultimă generație, face posibilă prelucrarea rolelor și materialelor media rigide foarte subțiri, care în mod normal își pot schimba poziția din cauza căldurii.


  Tehnologia EFI UltraDrop oferă ultracalitate și rezultate impresionante, datorită capetelor de imprimare de 7pL, rezoluției înalte și calității ridicate a printului.


  EFI VUTEk 32h are avantajul de a imprima atât pe suporturi rigide, cât și pe cele flexibile, până la 3.20 m lățime și 5 cm grosime cu rezoluții de până la 1200 dpi. O caracteristică cu totul specială este posibilitatea de instalare a opțiunii "roll to roll", cu ajutorul căreia se pot printa și materiale flexibile.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward