Efi Vutek 32H

începând de la 0,00 € /buc + TVA
Cere ofertă

EFI VUTEk 32H deschide noi oportunități de imprimare pentru volum mare, fiind un printer hibrid cu jet de cerneală, cu tehnologie UltraDrop™ de 3,2 metri. Printerul Efi este versatil, ușor de utilizat și permite o imprimare de înaltă calitate, conferind beneficii ecologice datorită tehnologiei EFI VUTEk LED. Printerul EFI VUTEk 32h facilitează oricărei afaceri din domeniu intrarea pe o piață mult mai mare.

Tehnologia LED „cool-cure” de ultimă generație, face posibilă prelucrarea rolelor și materialelor media rigide foarte subțiri, care în mod normal își pot schimba poziția din cauza căldurii.

Tehnologia EFI UltraDrop oferă ultracalitate și rezultate impresionante, datorită capetelor de imprimare de 7pL, rezoluției înalte și calității ridicate a printului.

EFI VUTEk 32H are avantajul de a imprima atât pe suporturi rigide, cât și pe cele flexibile, până la 3.20 m lățime și 5 cm grosime cu rezoluții de până la 1200 dpi. O caracteristică cu totul specială este posibilitatea de instalare a opțiunii "roll to roll", cu ajutorul căreia se pot printa și materiale flexibile.

Specificații

Rezoluție maximă

1200 x 600 dpi , tehnologie UltraDrop, 7pL
Modalități de printareRoll to roll / Rigid
Sistem cerneală8 culori, plus alb, cu printare într-un singur pas multi strat
Viteza de printare plăcipână la 60 plăci/h (1.4 m x 2.8 m)
Viteză de printare role84 mp/h
Lățime printare320 cm
Grosime max. media5.08 cm
Greutate max. rolă180 kg
Greutate max. media90.7 kg
Diametru max. rolă30 cm
SoftwareEfi Fiery proServer cu Fiery XF Production RIP
Dimensiuni155 x 645 x 193 cm (LxWxH)
Greutate3400 Kg

Aplicații

  • Bannere
  • Grafică expoziție
  • Signalistică
  • Postere
  • Colantări auto
  • Panouri publicitare