Capsatoare manuale PlastGrommet

Printează pagina

Cod Produs: ECAP.MAN

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Capsatoarele manuale Plast Grommet au o construcție solidă din oțel, motiv pentru care este aproape imposibilă ruperea sau crăparea echipamentului, așa cum se întâmplă, de obicei, la presele din metal turnat.


  Cântărind aproximativ 5 kg, capsatorul este perfect pentru a lucra la nivelul solului cu bannere mari. Sunt disponibile trei dimensiuni de ștante Ø8, Ø12 și Ø16 mm. Nu este recomandat pentru textile.


  Perfect pentru clienții cu volume medii este modelul HandPro, cea mai recentă dezvoltare PLASTGrommet. Capsatorul a fost proiectat pentru a lucra pe masă, iar clientul poate regla cu ușurință închiderea capsei, astfel încât să nu se rostogolească nici măcar pe țesături ușoare.


  Funcționează pe o gamă largă de materiale: țesături, materiale plastice ondulate, folie transparentă, bannere din PVC.


  De asemenea exista si varianta perfecta pentru rotunjirea colturilor pe diferite materiale adaptabil la capsatorul manual HPS 025.


  Trei raze diferite disponibile: 6mm (1/4 ”), 10mm (3/8”) și 14mm (9/16 ”). Grosimea materialelor sa fie de maximum 15mm. Funcționează pe: carton, polietilenă, Dibond, polipropilenă celulară, lemn, foamboard.


 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward