Cod Produs: WBond PE

14,75 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

14,75 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Plăcile Bond PE sunt produse versatile, adaptabile celor mai creative idei ale designerilor sau arhitecților!


  Destinate folosirii la interior, aceste plăci reprezintă cea mai bună alegere atunci când obiectele finale trebuie să aibă dimensiuni mari, dar și o greutate redusă.


  Bond-ul PE este un material decorativ, care se remarcă prin excelenta planeitate și rezistența ridicată la condițiile de mediu.


  Prelucrarea materialului se poate face cu usurință, prin intermediul celor mai variate tehnici: debitatare, găurire, perforare, nituire, frezare (numai pentru plăcile cu foiță de aluminiu cu grosime de cel puțin 0,3 mm) etc. Pentru roluire și îndoire se recomandă folosirea echipamentelor speciale.


  Bond PE se remarcă prin greutatea redusă, rezistența excelentă la impact și la condițiile de mediu, suprafața dură, perfect plană, ideală pentru serigrafiere și tipărire digitală, rezistentă la coroziune, ușor de prelucrat cu mașini uzuale, electrice sau pneumatice.


  Bondul PE amortizează vibrațiile, astfel utilizarea în construcții sau amenajări reprezintă un avantaj, rezistență UV deosebită, stabilitate exterioară excelentă, expansiune termică minimă.


  Plăcile de Bond PE sunt prevăzute cu folie de protecție pe ambele fețe.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward