0

Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți producători de materiale tehnice printabile, JM Technical Textiles pune la dispoziție de peste 60 de ani, o colecție impresionantă de textile de cea mai înaltă calitate!

Tapet printabil

Fața acestui material tehnic este realizată dintr-o țesătură PES, printabilă cu cerneluri UV, latex sau pe bază de solvenți. Spatele gri asigură opacitatea optimă pentru a preveni transmisia luminii din spate, un aspect esențial pentru aplicațiile de advertising, sau pentru a ascunde un fundal murdar și neîngrijit, cu diferențe de nuanță.

Tapetul Covertex FR, se remarcă prin aplicabilitatea variată, putând fi folosit atât pentru design interior, cât și pentru realizarea de roll-up-uri sau bannere. Realizat din poliester durabil, rezistent la murdărie și cu risc minim de a se îndoi la colțuri, textilul Covertex FR se aplică ușor și rapid, utilizându-se un adeziv special pentru tapet.

Lățime material 3.1 metri

Tapetul Covertex FR, fără adeziv, se montează rapid și ușor, fără multiple îmbinări datorită lățimii disponibile de 3.1 m.

Tapetul Covertex FR deține certificate care atestă proprietățile ignifuge și fonoabsorbante.

Știați că…

Anii 1920 au fost considerați Epoca de Aur a Tapetului deoarece au fost vândute aproximativ 400 de milioane de role de tapet? La momentul actual, piața globală pentru tapet este estimată world-wide la 1.6 miliarde dolari în 2021, cu ponderea cea mai mare în America de Nord.

Despre JM Technical Textiles

Material cu material, textură cu textură, JM Technical Textiles creează o pânză cu acoperire la nivel global, în care calitatea este țesută cu valori etice bine înrădăcinate pentru a oferi soluții cât mai sustenabile.

Descoperă aici tapetul Covertex FR cât și gama de produse JM Technical Textiles din portofoliul nostru de produse.

 

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.