0

mondi maestro color

Credem în importanța activităților sportive și susținem dezvoltarea armonioasă prin sport a copiilor și tinerilor. De aceea, suntem mândri să aducem un plus valoare sportului românesc prin intermediul parteneriatului cu Școala de fotbal Sănmărtean din București.

Grupul Sănmărtean se adresează tuturor micilor pasionați de fotbal, ei având oportunitatea de a cunoaște acest sport și din perspectiva disciplinară, învâțând să-l iubească și să-l respecte, în egală măsură. Cu 4 terenuri de joc, amenajate cu gazon artificial și nocturnă, Școala de Fotbal Sănmărtean oferă toate condițiile pentru ca micii sportivi să obțină performanța mult visată.

În anul 2021, școala Sănmărtean dădea startul campului de vară. O modalitate excelentă de a îmbina vacanța de vară cu joaca și deprinderea unor principii disciplinare. Leykom a sprijinit cu bucurie acest proiect, în cadrul căruia aproximativ 30 de copii din toate colțurile țării au avut ocazia, poate unică în viață, ca timp de 5 zile să se antreneze cu figuri emblematice ale fotbalului românesc precum Marcel Răducanu și Lucian Sănmărtean.

Te invităm să urmărești activitatea micilor atleți și a trainerilor Școlii de Fotbal Sănmărtean pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/scoaladefotballuciansanmartean, dar și pe site-ul acestora http://scoaladefotbal.luciansanmartean.ro/.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.