0

Ar putea ideile tale creative să prindă contur fără ajutorul echipamentului potrivit? Da.

Însă ar implica un proces anevoios, mult mai costisitor și îndelungat, ca să nu mai menționem erorile umane cauzate de diverși factori (neatenție, oboseală, lipsa măsurătorilor exacte, etc). Într-o lume a tehnologiei și digitalizării, a vitezei și a celor care reușesc fiind primii, îți prezentăm secretul pentru a obține sau consolida avantajul competitiv. Gravatoarele laser de la BRM sunt tot ce ai nevoie pentru a da viață proiectelor tale, fiind fiabile și extrem de versatile și garantând precizie de neegalat, la un cost avantajos pentru un ROI obținut rapid. Brand-ul olandez investește constant în vederea implementării tehnologiilor de ultimă oră, folosind componente de cea mai înaltă calitate pentru a garanta siguranța utilizatorului pe întreaga funcționare a echipamentelor sale.

Un singur echipament. Posibilități nenumărate

Gravatoarele BRM sunt special concepute pentru a prelucra și personaliza o gamă impresionantă de materiale: oțel, materiale prețioase, aluminiu, sticlă, lemn, ceramică și porțelan, piele, MDF, piatră, granit, hârtie, textile, având aplicabilitate în domenii de activitate precum prototipare creativă, signalistică sau arhitectură.

BRM Open Bed – Deschide o nouă dimensiune a creativității

Cu un sistem intuitiv încorporat, gravatoarele Open Bed BRM sunt potrivite pentru realizarea primelor articole și pot fi utilizate fără probleme de cei care se află în faza incipientă a acestui demers. 

Cu o viteză maximă de 600 m/s pe axa X și precizie de 0.1 mm/s la tăiere, modele seriei BRM Open Bed sunt potrivite pentru design interior sau signalistică.

BRM Laser Slim – Continuă să perfecționezi

Prevăzut cu pompă de aer, extractor de fum fără filtru, masă tip fagure și set de întreținere, gravatoarele BRM Slim au diferite dimensiuni și surse de alimentare variate, asigurând o viteză de până la 800 mm/s pe axa X.

BRM Laser Pro – De la profesioniști pentru profesioniști

Pentru lucrări rapide, lipsite de erori, ce se remarcă prin intermediul detaliilor fine, recomandăm seria BRM Laser Pro care include 4 modele cu diferite dimensiuni ale suprafeței de lucru.

Construcția mecanică unică prezintă șine de ghidare care asigură stabilitate și care permit integrarea unor motoare mai puternice, prezentând următoarele proprietăți tehnice: acuratețe de 0.1 mm/s la tăiere, rezoluție de 400 dpi gravare și viteză de până la 1500 mm/s pe axa X.

Companie olandeză cu acoperire la nivel european și pionieră în dezvoltarea echipamenetelor cu laser încă din 2010, BRM Lasers investește continuu în implementarea tehnologiilor pentru echipamente de prelucrare a metalelor și a altor materiale. Oricare dintre gravatoarele BRM reunește, așadar, caracteristicile necesare pentru a transforma ideile tale în produse profitabile, de înaltă calitate și la costuri reduse.  

Alege să lucrezi cu un echipament de încredere și obține un flux de muncă îmbunătățit, fără a mai fi nevoie de procese externalizate! Nu vrem să ne crezi pe cuvânt! Contactează echipa Leykom și ai parte de consultanță gratuită pentru a alege modelul potrivit business-ului tău.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.