0

De mult timp, aparatele de aer conditionat nu mai reprezintă un lux, ci o necesitate. Un echipament pe care fiecare persoană se simte îndreptățită să îl aibă – acasă, în mașină sau la locul de muncă - pentru a fi mai productiv, relaxat și de ce nu, mai calm.

Și cu toate că nimeni nu poate contesta sau ignora disconfortul termic ce se instalează în sezonul estival, există două aspecte – impactul asupra mediului înconjurător și costul per kW/h -, care au determinat nevoia de soluții alternative și sustenabile pentru perioada caldă.

Este timpul pentru o schimbare în viziune și atitudine, având, mai mult ca niciodată, numeroase substitute și resurse.

Pentru un sezon estival mai verde, la propriu și la figurat, poți opta pentru o alternativă economică și sustenabilă la aparatele de aer condiționat, foliile solare Reflectiv.

Indiferent de aplicabilitate (interior, exterior), aceste folii solare sunt ușor de montat, asigurând nu doar confort termic sporit, dar și protecție împotriva acțiunii razelor UV.

Folie Solară Reflectiv argintie

Cu până la 75% energie solară reflectată, te vei putea relaxa sau îți vei duce la capăt proiectul, într-un spațiu răcoros și ușor umbrit.

Folie Solară Reflectiv bronz metalizat

Reducând căldura excesivă din timpul verii, folia solară SOL 251 reflectă energie solară în proporție de 72% și îți conferă un plus de intimitate dinspre exterior spre interior.

Folie Solară Reflectiv argintie

Fii pregătit pentru zilele toride de vară cu ajutorul aceastei folii solare, destinată aplicațiilor exterioare și având proprietatea de reflecta pâna la 79% energia solară.

Folie Solară Reflectiv gri-albastru

Potrivită atât pentru aplicare la interior (SOL 150), cât și exterior (SOL 152), folia Reflectiv reflectă energia solară în proporție de 48%, ajutând, astfel, și la menținerea nuanței mobilierului din încăpere.

Folie Solară Reflectiv transparentă

99% mai puține radiații UV și 48% energie solară reflectată!

Toate foliile Reflectiv sunt rezistente la zgârieturi, minimizează efectul de seră si nu împiedică vizibilitatea din interior spre exterior. Cere acum ofertă pe info@leykom.ro!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.