0

Zilele lungi și călduroase de vară au ajuns la final și cu toate că tranziția de la anotimpul cald la cel rece este una graduală, parcă vremea ploioasă ne ia prin surprindere în fiecare an.

Cu toate acestea, toamna are farmecul ei și reprezintă anotimpul perfect pentru a începe să te bucuri de ceea ce nordicii numesc hygge – un sentiment de confort și căldură ce contribuie la starea de bine generală.

Cu ajutorul foliei transparente PVC Cristal, poți crea acest ambient pe terasa sau foișorul din curte, să decorezi cu lumini calde și să te încălzești cu o cafea.

Folia PVC Cristal este transparentă, ceea ce te va face să te simți în continuare conectat cu mediul exterior, și se remarcă prin rezistență sporită, greutate redusă și vizibilitate maximă. Produs impermeabil, tratat UV, folia PVC Cristal este special concepută pentru închiderea teraselor sau foișoarelor și crearea unui perete / paravan despărțitor în spații industriale.

Folia transparentă PVC Cristal te ajută să îți continui o parte din activități din confortul unui spațiu deschis și să rămâi conectat cu natura, în ciuda schimbărilor de temperatură.

Dacă ești antreprenor, o poți folosi pentru închiderea teraselor și să te bucuri în continuare de servirea clienților iubitori de vară și căldură sau în diferite medii industriale, folia transparentă PVC Cristal funcționând și ca perete despărțitor.

Avantaje

• rămâne intactă chiar și în condiții climatice dificile (ploaie, zăpadă, vânt)

• nu își schimbă structura

• izolează termic

• nu se decolorează

• își menține transparența timp îndelungat

• protecție de până la 90% împotriva radiațiilor

• disponibilă în trei variante (grosime de 0,4/ 0,6/ 0,8 mm)

• produs multifuncțional- poate fi utilizată pentru o multitudine de aplicații, inclusiv ferestrele corturilor, închiderea teraselor sau realizarea de pereți despărțitori în diferite medii industriale.

Investește în lucrurile care îți aduc un confort sporit și bucură-te de fiecare anotimp! Cere acum o ofertă pentru folia transparentă PVC Cristal.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.