Avery Dennison 4500TF Translucent

Printează pagina

Cod Produs: WAvery4500

8,90 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

8,90 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Foliile adezive translucide Avery Dennison 4500TF reprezintă soluția autoadezivă pentru signalistica de tip backlit, în special pentru aplicații cu durata medie de viață. Acestea sunt disponibile într-o gamă extinsă de culori și sunt prevăzute cu un adeziv permanent pentru toate dimensiunile de role.


  Autocolantele Avery Dennison 4500TF au fost special concepute pentru decupare pe contur a printului. Foliile Avery Dennison 4500TF oferă performanțe excelente în timpul procesului de tăiere automată, manuală sau debitare.


  Aceste produse oferă o uniformitate optimă culorilor în reflectarea luminii. Dispun de o aderență ridicată pe o mare varietate de materiale, rezistență excelentă a culorilor, precum și o stabilitate dimensională foarte bună.


  MENȚIUNE:


  PRODUSE DE STOC:


  Materialele comercializate la metraj pot fi returnate NUMAI în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.


  În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele NU pot fi returnate.


  PRODUSE PE COMANDĂ:


  Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.


  Important: Toate culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate. Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original de culori Avery Dennison®, sau o mostră individuală pentru culoarea preferată.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward