Avery Dennison 4500TF Translucent

Printează pagina

Cod Produs: WAvery4500

8,90 €/m2 + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

8,90 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Foliile adezive translucide Avery Dennison 4500TF reprezintă soluția autoadezivă pentru signalistica de tip backlit, în special pentru aplicații cu durata medie de viață. Acestea sunt disponibile într-o gamă extinsă de culori și sunt prevăzute cu un adeziv permanent pentru toate dimensiunile de role.


  Autocolantele Avery Dennison 4500TF au fost special concepute pentru decupare pe contur a printului. Foliile Avery Dennison 4500TF oferă performanțe excelente în timpul procesului de tăiere automată, manuală sau debitare.


  Aceste produse oferă o uniformitate optimă culorilor în reflectarea luminii. Dispun de o aderență ridicată pe o mare varietate de materiale, rezistență excelentă a culorilor, precum și o stabilitate dimensională foarte bună.


  Important: Toate culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate. Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original de culori Avery Dennison®, sau o mostră individuală pentru culoarea preferată.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward