Cod Produs: W.HT3

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  EFI VUTEk® h3 este echipamentul care crește capacitatea producției și profitul afacerii tale.


  Tehnologia LED „cool-cure” de ultimă generație, face posibilă prelucrarea rolelor și a materialelor subțiri, care în mod normal își pot schimba poziția din cauza căldurii.


  EFI VUTEk® h3 are avantajul de a imprima atât pe suporturi rigide cât și pe cele flexibile, până la 3.20 m lățime și 5 cm grosime, cu rezoluții de până la 1200 dpi. Pentru a printa pe materiale flexibile, este necesară instalarea opțiunii “roll to roll”, cu ajutorul c[reia se pot printa și materialele flexibile.


  Echipamentul are moduri de patru (opțional Fast4) sau opt culori, plus o capacitate de imprimare albă și până la cinci straturi într-o singură trecere.


  Tehnologia UltraDrop ™ 7pL asigură poziționarea și consistența punctului de precizie la imprimare, la viteze mari de producție.


  Alinierea automată a mesei și a capetelor de printare este alta caracteristică de bază a acestui echipament. Sistemul de vizualizare este bazat pe cameră pentru alinierea subpixelului, echilibrul densității capului de imprimare și configurarea pasului și a direcției bidirecționale.


  Tehnologia "ImageEdge" asigură înlocuirea capului de imprimare rapid și ușor.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward