Cod Produs: WGS5000r

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  VUTEk GS5000r de la EFI oferă posibilitatea producerii rapide și eficiente a aplicațiilor, precum grafică pentru expoziții, textile pentru digital, dar și semnalizare exterioară și materiale publicitare, aducând un plus de profitabilitate afacerii dumneavoastră.


  Imprimanta produce aplicații pentru grafică comercială la calitate și viteză superioare, datorită capacității de printare la două rezoluții diferite, în funcție de necesități.


  Este capabilă să imprime tonuri de culoare ale pielii foarte aproape de cele reale, treceri foarte fine dintr-o culoare în alta, și text foarte bine conturat, vizibil chiar și la o mărime de numai 4 puncte.


  Imprimanta produce aplicații spectaculoase, la o viteză de până la 288 m²/h, și este dotată standard cu un sistem inovativ de susținere și derulare a substratului în rolă, pentru a ușura procesul de schimbare a materialului pe care se imprimă.


  Permite finalizarea foarte rapidă a lucrărilor, fie că sunt de anvergură sau de volum redus, datorită sistemului de rulare sau tăiere în coală a materialului.


  Protejarea împotriva razelor UV mărește rezistența printurilor, în timp ce reducerea deșeurilor contribuie în mod esențial la creșterea profitului.


  Tehnologia VUTEk va contribui la creșterea productivitătii, transformând afacerea dumneavoastră într-una profitabilă și de succes.


  Versatilitatea imprimantei de format mare VUTEk GS5000r de la EFI este foarte ridicată, datorită posibilității de trecere rapidă de la modul de printare cu 8 culori, la cel rapid, Fast4, cu 4 culori și rezoluției duale, de 600 sau 1.000 dpi.


 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward