Cod Produs: W345682

Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Router-ul VHF Classic este un echipament CNC (router) profesional, fabricat în Germania, după cele mai înalte standarde, astfel încât să permită realizarea proiectelor pretențioase în cel mai scurt timp.


  Numeroasele îmbunătățiri ale mecanicii de bază și un controler complet nou, de generația a treia, garantează calitatea execuției lucrărilor.


  Construcția profilelor de aluminiu sub formă de fagure asigură o stabilitate foarte ridicată și, totodată, o greutate redusă a întregului sistem.


  Router-ul VHF Classic este soluția mereu la îndemână pentru gravură, realizarea formelor sofisticate în relief, producerea diverselor machete de arhitectură,  industria ambalajelor, dar și în industria electrică.


  Produsul a fost gândit în mod deosebit pentru a contura perfect cerințele acelor profesioniști care își doresc mereu să fie în top și să ofere o gamă variată de servicii la cel mai bun preț.


  Astfel, Router-ul VHF Classic elimină orice eroare de producție și obține performanțe remarcabile atât la nivelul preciziei, cât și al vitezei de lucru.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward