Visiflex V-4000&V4000E

Printează pagina

Cod Produs: WV-4000&V4000E

Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

0,00 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Avery Dennison lansează o nouă gamă de folii adezive reflectorizante, Visiflex 4000-4000E, castă și lucioasă,concepută pentru a îmbunătăți vizibilatea autovehiculelor pe timp de zi și de noapte, alcătuită din bile atadioptrice din sticlă care sunt încorporate într-un strat transparent de material plastic.


  Datorită stratului metalizat de suprafață, folia este rezistentă la acțiunea apei, la salinitate ridicată, iar eventualele lovituri nu vor reduce calitatea reflectorizantă a materialului.


  Visiflex 4000-4000E este o folie adezivă concepută pentru aplicații de lungă durată, disponibilă cu adeziv permanent sau EARS-LTR.


  Folia rezistă la intemperii, la agenții de coroziune sau la contactul cu solvenții.   Materialul trebuie aplicat atunci când temperatura din aer, cât și cea a suprafeței, are între 16 și 23 ° C. Tehnologia Easy Apply  (EA) permite ca aplicarea să fie mult mai ușoară, economisind, astfel, timp. In primele minute de la aplicarea foliei se pot ajusta bulele de aer și încrețiturile.


  Visiflex Seria V-4000 se folosește la colantarea autovehiculelor de urgență sau flote de mașini comerciale


  Visiflet Seria V-4000E se folosește pentru camioane și aplicații pentru remorci. V-4000 E este livrat cu un filigran( certificare ECE104)


  Metode de imprimare:


  Serigrafie-Nu necesită laminare


  Printare digital, cu tehnologii pe bază de latex, solvent, eco solvent și UV


  Durabilitate: 7 ani


   


   

 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward