Stahls Hotronix Air-Fusion

Printează pagina

Cod Produs: L013651

4.200,00 €/buc + TVA
4.200,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Presa de termotransfer profesională Hotronix Air Fusion este ideală pentru centrele de personalizare cu producţie mare, unde acurateţea, siguranţa şi uşurinţa în utilizare sunt cerinţe strict necesare.


  Datorită caracteristicilor sale, presa este excelentă pentru aplicaţii care necesită presiuni ridicate (100 PSI) sau pentru embosare.


  Hotronix Air Fusion este singura presă disponibilă care prin design-ul său permite rotirea facilă de pe o parte pe alta a articolelor de îmbrăcăminte, pe măsură ce se aplică grafica dorită. Operatorii pot ridica sau coborî presa termică până la nivelul lor de confort specific, creând un mediu de lucru ergonomic perfect. Tehnologia IQ Board permite utilizatorilor să urmărească performanța și să printeze rapoartele de productivitate de oriunde cu noul Portal Online Hotronix. Ecranul mai mare a îmbunătățit răspunsul touchscreen-ului, astfel că utilizatorii pot programa un număr nelimitat de setări pentru aplicațiile frecvent utilizate.


  Display-ul LCD al presei cu afişarea cronometrului cu autoresetare, setările de timp duale, sistemul de funcţionare care impune operarea cu doua mâini şi butonul de urgenţă sunt elemente deosebite care recomandă presa Hotronix Air Fusion pentru orice specialist în domeniu.


  Observații: Presa necesită compresor 24L / 8 bar.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward