Spray Scannare 3D Aesub Orange

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Spray-ul de scanare 3D Orange AESUB este un spray care se autoevaporă în 24 de ore. Permite scanarea mai ușoară a suprafețelor complexe.

 

Beneficii:

În procesare de scanare 3D, există adesea dificultăți cu suprafețele strălucitoare sau obiectele transparente. Lumina proiectată refractă obiectele și imaginea capturată de scaner nu poate fi atribuită în mod clar unei geometrii. În astfel de cazuri, spray-ul Orange AESUB ajută. Cu ajutorul spray-ului, pulverizați obiectele ce doriți să le scanați și, astfel, se creează o suprafață mată, albă. Spray-urile îmbunătățesc astfel enorm calitatea scanării.

 

 

Cu multe spray-uri obișnuite, obiectele devin atât de murdare încât obiectul scanat trebuie curățat după scanare. Obiectele și mediile lor sunt contaminate și poluate de pigmenții de culoare. Spray-ul disponibil aici se evaporă independent în 24 de ore de la scanare. Nu este nevoie de curățarea componentelor.

Spre deosebire de spray-urile convenționale, AESUB nu conține dioxid de titan, care a fost clasificat de Agenția Europeană pentru Produse Chimice (ECHA) drept cancerigen prin inhalare

Specificații

Capacitate tub

400 mlRezistență
24 h

Aplicații

  • Scanare 3D