Spray Scannare 3D Aesub Green

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

AESUB Green 3D Scanning este un spray care se autoevaporă după o perioadă scurtă de timp. Este perfect potrivit pentru scanare la scară mare și automată.

 

În procesare de scanare 3D, există adesea dificultăți cu suprafețele strălucitoare sau obiectele transparente. Lumina proiectată refractă obiectele și imaginea capturată de scaner nu poate fi atribuită în mod clar unei geometrii. În astfel de cazuri, spray-ul Orange AESUB ajută. Cu ajutorul spray-ului, pulverizați obiectele ce doriți să le scanați și, astfel, se creează o suprafață mată, albă. Spray-urile îmbunătățesc enorm calitatea scanării.

 

Cu multe spray-uri obișnuite, obiectele devin atât de murdare încât obiectul scanat trebuie curățat după scanare. Obiectele și mediile lor sunt contaminate și poluate de pigmenții de culoare. Spray-ul disponibil aici se evaporă independent într-un timp scurt de la scanare. Nu este nevoie de curățarea componentelor.

Spre deosebire de spray-urile convenționale, AESUB nu conține dioxid de titan, care a fost clasificat de Agenția Europeană pentru Produse Chimice (ECHA) drept cancerigen prin inhalare.

Specificații

Capacitate tub

1000 mlRezistență
Câteva minute

Aplicații

  • Scanare 3D