Cod Produs: WSioen.2

0,00 €/m2 + TVA
 • add remove
  Descriere

  Membranele multistrat SIOEN pentru acoperirea structurilor modulare sunt materiale textile țesute din fibre poliesterice cu acoperire din policlorură de vinil pe ambele fețe, ignifugate și stabilizate la agenți atmosferici (radiații UV, intemperii), în variante cu diferite mase specifice.


  Disponibile în 4 variante (B8103, B6134, B7120, B9113), membranele multistrat SIOEN,  pot fi colorate în orice cod de culoare RAL, cele albe permițând imprimarea. 


  Se utilizează la exterior/interior (varianta B7120) pentru acoperirea structurilor metalice modulare, la realizarea depozitelor ușoare, corturilor de evenimente (târguri, expoziții, etc) copertinelor, temporare sau permanente.


  Materiile prime utilizate și procedeul de fabricare a membranelor multistrat SIOEN pentru acoperirea structurilor modulare riguros controlate, permit realizarea unor produse durabile, cu întreținere ușoară.


  SIOEN asigură o garanție pentru membranele multistrat SIOEN de 2 ani, durabilitatea acestora fiind apreciată la minim 10 ani, în condițiile respectării recomandărilor referitoare la transport, depozitare, punere în operă și la condițiile de exploatare. 


  Datorită aspectului lucios, întreținerea produselor este ușoară și se realizează periodic, prin spălare cu jet de apă la presiune medie. 

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward