Mimaki Seria UCJV

începând de la 0,00 € /buc + TVA
Cere ofertă

Printerele din gama Mimaki UCJV sunt echipamente de înaltă performanță, care se remarcă prin fiabilitate și viteză mare de imprimare.

Cele două modele de printere combină funcția de imprimare cu cea de decupare, remarcându-se prin raportul excelent performanță-cost.

 

O grafică, două vederi

Imprimarea în patru straturi - de exemplu, culoare, negru, alb, culoare - este disponibilă pe modelul UCJV300-160 și oferă o capacitate de imprimare îmbunătățită, care permite proiectanților să construiască o grafică stratificată pentru aplicații cu iluminare din spate (backlit). Aceasta oferă furnizorilor de servicii de imprimare posibilitatea de a oferi ceva unic - o imagine dinamică care își transformă imaginea sau schema de culori în funcție de sursa de lumină. Această caracteristică distinctivă permite designerilor și furnizorilor de servicii de imprimare să producă un impact sporit, o marjă de ieșire premium, menținând în același timp costuri operaționale scăzute și reducând timpul de producție.

 

Capacitate de tăiere integrată

Funcționalitatea integrată a tăierii permite producția de volume de etichete, grafică pentru podea, afișaje POP, marcaje ale vehiculelor, ambalaje, prototipuri și multe altele într-o singură unitate. În plus, tehnologia cu cerneală UV previne problemele obișnuite, cum ar fi separarea peliculelor și alte probleme legate de post-tăiere care pot apărea în cazul folosirii cernelurilor cu solvent și latex.

 

Uscare instantanee pentru utilizare instantanee

Acest lucru permite utilizatorilor să imprime rapid și să se mute imediat la produsul finit, spre deosebire de alte tehnologii care necesită o producție mai lentă pentru a se potrivi timpului de uscare sau a gazelor exterioare. Pentru multe locuri de muncă, uscarea instantanee - imprimarea UV rezistentă împotriva zgârieturilor poate elimina, de asemenea, necesitatea finisării suplimentare, cum ar fi laminarea, permițând furnizorilor de servicii de imprimare să reducă timpul ciclului, beneficiind în același timp de economii suplimentare de costuri.

 

Cerneala albă adaugă valoare

Combinarea cernelurilor alb și color pe modelul UCJV300-160 adaugă valoare aplicațiilor care utilizează filme transparente sau semi-opace. În comparație cu cernelurile alternative, cum ar fi solventul și latexul, cernelurile tratate cu UV oferă o opacitate mai mare, cu un consum redus de cerneală pe metru pătrat, menținând vibrația și densitatea imaginii. Aceste caracteristici asigură o viteză mai mare de producție, o reducere a deșeurilor și o grafică dublă față perfect înregistrată, cu costuri reduse pentru imprimare.

 

Funcția ID Cut în software-ul RasterLink6 plus

Imprimantele Seriei UCJV vor fi livrate cu software-ul actualizat RasterLink6 plus. Această versiune nouă, bogată în caracteristici a software-ului Mimaki RasterLink RIP, utilizat pe scară largă, include o funcție de identificare ID pentru a face imprimarea și tăierea mai ușoară și mai rapidă. Codul de bare, citit de senzorul pentru marcajele de pe UCJV, conține informații de tăiere și rotire care permit echipamentului să automatizeze procesul de tăiere. Această funcție este utilă în special atunci când se execută lucrări de tipărire, deoarece tăietorul citește continuu datele atât pentru lucrări unice, cât și pentru lucrări combinate.

 

Software-ul RasterLink6 plus include, de asemenea, plug-in FineCut pentru Adobe Illustrator, permițând o previzualizare a tipăririi pentru imprimarea în patru straturi, care permite operatorilor să previzualizeze efectul de zi și noapte de tranziție înainte de imprimare. RasterLink6 plus acceptă acum PDF 1.5 și versiuni ulterioare.

Specificații

Modele disponibile

UCJ300-160 / UCVJ150-160
Cap de imprimare Piezo-electric
Rezoluție până la 1.200 dpi
Dimensiune picături 7pl
Viteză de imprimare Până la 25,8 m2/h
Tip de cerneală LED-UV (LUS-170)
Culori cerneală 4C (C, M, Y, K), 7C (C, M,Y, K,Lc, Lm,W)
Lățime max. de printare 1.610 mm
Lățime max.suport 1.620 mm  
Grosime suport Până la 1,0 mm
Diametrul extern al rolei până la 250 mm
Greutate rolă până la 40 kg
Viteză de tăiere max. 300 mm/s (420 mm/s la unghi de 45°)
Forță de tăiere 10-450 gf
Tipuri de cutter Cutter excentric, lamă pentru caractere mici, lamă pentru folie reflectorizantă, lamă pentru folie fluorescentă, lamă standard pentru vinil
Interfață  USB2.0 / Ethernet1000 BASE-T
Alimentare curent Monofazat (AC100 – 120/ 200 – 240V±10%, 50/60Hz±1Hz) x 2
Mediu de operare Temperatură: 20-30˚; Umiditate: 35-65%
Dimensiuni  (W x D x H)  2.900 x 776 x 1.475 mm
Greutate 188 kg / 183 kg

Aplicații

 • Indoor
 • Outdoor
 • Etichete
 • Stickere decorative pentru perete, geamuri, podea
 • Displayere POP
 • Ambalaje
 • Machete / prototipuri
 • PVC autoadeziv
 • Folie PET transparentă
 • Hârtie
 • Suport backlit
 • Semnalistică

Documentație

Brosura Mimaki UCJV