Scanner 3D Transcan C

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Scannerul 3D Transcan C este un scanner 3D de calitate profesională care realizează scanări de rezoluție excepțional de înaltă și precisă a obiectelor de dimensiuni mici și medii.

Acest scanner 3D multifuncțional este conceput pentru o mare varietate de industrii. Permite comutarea lină între 3 niveluri de rezoluție într-un singur proiect pentru a crea detalii deosebite cu o eficiență ridicată.

 

Transcan C de la Shining 3D este capabil să atingă o precizie ridicată de 0,035 mm în poziția sa interioară și de 0,05 mm în poziția sa exterioară. În plus, camerele de 12 MP capturează texturi de culoare bogate și detaliate, modele 3D, fără a fi nevoie să instalați module suplimentare. Procesul de scanare 3D este complet automat cu ajutorul mesei rotative. Combinat cu algoritmul software, acesta asigură o achiziție eficientă a datelor 3D fără intervenție manuală.

Designul cu șină de glisare permite o comutare ușoară a intervalului de scanare între 150 mm x 96 mm și 300 mm x 190 mm, răspunzând în mod eficient nevoilor de scanare a obiectelor de diferite dimensiuni.

 

Algoritmul de fuziune multi-rezoluție permite un amestec de 3 niveluri de rezoluție: mare, medie sau scăzută într-un singur proiect pentru sarcini complexe de scanare, ceea ce îmbunătățește foarte mult eficiența fără duplicarea lucrărilor.

Două camere color de 12 MP sunt instalate pentru a capta o hartă de culori detaliată pe 24 de biți, ce reproduc culoarea autentică a obiectului fizic. Transcan C este soluția ideală pentru a captura date 3D color pentru afișare virtuală.

 

Scannerul Transcan C are design compact și redă o precizie ridicată de 0,035 mm pentru scanare în interiorul piesei și de 0,05 mm pe exterior. Aceste rezultate sunt valoroase pentru multe aplicații de măsurare.

Specificații

Moduri de scanare

AutomatăSursa de lumină
White LED Mod de calibrare
ManualăMod de scanare
Cu lumină structurată cu masă rotativă automatăRaza de scanare
150x95 mm și 300x190 mmRaza de scanare
0.035 mm și 0.05 mmViteza de scanare
< 70 s (8 scanare/rotire fără textură); < 3 s (o singură scanare fără textură)Cameră color
Da, RGB 24 bitDistanța de lucru
260 mm ; 480 mmFormate de ieșire
OBJ, STL, ASC, PLY, 3MFSistem de operare
Win 10, 64 bitConfigurație recomandată
Graphics card: NVIDIA GTX/RTX series cards, mai mare sau egală cu GeForce RTX 1060; memorie Video: ≥4 G; Procesor: I7-8700; Memorie: 32 GBGreutate maximă acceptată pe masă
10 kg         

Aplicații

  • Prototipare
  • Modelare
  • Bunuri de consum
  • Hobby
  • Decorațiuni
  • Arhitectură
  • Miniaturi
  • Educație